Dezvăluirile șocante ale unui suporter englez, bătut și jefuit de fanii rușii

Ultima actualizare:

    Huliganii ruși au venit în mod special în Marsilia pentru a se bate cu suporterii englezi Foto Getty
Huliganii ruși au venit în mod special în Marsilia pentru a se bate cu suporterii englezi Foto Getty

Suporterii ruși și englezi au deschis zilele trecute o adevărată zonă de război în portul din Marsilia cu ocazia meciului dintre Federația Rusă și Marea Britanie. Aceștia s-au bătut în cel mai violent mod posibil, iar în urma ciocnirii au fost răniți și oameni nevinovați. Un suporter englez a povestit ce a pățit în timpul bătăii dintre fanii huligani.

Martyn Lowe (28 de ani), tată a doi copii, a povestit că se afla în afara Clubului Victoria cu câțiva prieteni atunci când au fost atacați, potrivit TheSun.co.uk.  

"Eram în afara clubului în Vechiul Port, servind niște bere. Apoi vreo trei sau patru sute de ruși au venit în marș spre noi. Unul dintre ei m-a lovit cu o sticlă, iar când m-am dat înapoi, m-a lovit în față. Nici nu știam câți mă atacă. Veneau spre mine din toate direcțiile. Am încercat să fug, dar imediat m-am văzut la pământ. Când m-am trezit eram într-o ambulanță. Probabil m-au lovit când eram căzut pentru că am mai multe coaste rupte. Erau niște oameni solizi și cu siguranță n-au venit să vadă meciul de fotbal. Păreau că sunt foarte bine organizați", a declarat Martyn. 

Martyn a fost bătut până a intrat în stare de inconștiență
Martyn a fost bătut până a intrat în stare de inconștiență

Ultimul lucru pe care și-l amintește este că a fost dus la spital cu o ambulanță. într-o baltă de sânge și fără pantofi. Martyn nu este singurul care a s-a aflat în această situație. Richard Wakefield (40 de ani) spune că a călătorit cu un prieten la Marsilia pentru a viziona meciul, dar au intrat în colimatorul huliganilor ruși. 

"Era un grup numeros. Au venit în fugă spre noi și au început să lovească lumea din jur. M-am ales cu o lovitură la cap și cu o tăietură la ochi. Mi-am pierdut și telefonul după ce am fost trântit la pământ." Suporterii ruși și-au cerut iertare pentru acțiunile de ultraj înainte de a părăsi Marsilia.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net