Cea mai sexy galerie merge mai departe la Euro

Ultima actualizare:
Griezmann e, cu  6 goluri, cel mai  prolific atacant  al unui Euro din 1984 încoace
Griezmann e, cu 6 goluri, cel mai prolific atacant al unui Euro din 1984 încoace

Franţa şi Portugalia se vor lupta mâine pentru trofeul Euro 2016. Duelul din teren va rivaliza cu „lupta” dintre galeriile formate din consoartele jucătorilor, capitol la care ţara gazdă le-a “aruncat” în luptă pe nevestele lui Sanga şi Payet, nelipsite de la meciurile naţionalei ţării gazdă.

Blonde sau brunete, dar neapărat cu dimensiuni de model. Aşa ar putea fi descrise pe scurt iubitele „cocoşilor galici”. Dintre ele se remarcă Ludivine Kadri Sagna. E recunoscută ca una dintre cel mai frumoase soţii de fotbalist din lume, având dimensiuni de model, în ciuda faptului că a trecut prin două naşteri. Ea i-a dăruit lui „Bac”, aşa cum îl strigă colegii pe fundaşul lui Manchester City, doi băieţi, pe Elias, născut în februarie 2009, şi pe Kais, apărut pe lume în septembrie 2013. Ludivile, femeia de 27 de ani cu origini franco-algeriene, se cunoaşte din copilărie cu apărătorul din trupa lui Deschamps, de la 17 ani au început să aibă o relaţie, dar abia în 2010 s-au căsătorit. Ea va fi liderul „galeriei” frumuseţilor din sectorul francez, iar ca „asistent” o va avea pe Ludivine Payet, soţia unuia dintre cei mai buni jucători de la acest Euro, Dimitri. 

Blonda extrem de atrăgătoare are trei copii cu jucătorul lui West Ham United, Noa, şapte ani, Milan, trei ani, şi Pharell, născut vara trecută. Ludivine urmăreşte jocurile soţului din tribune, alături de Noa, iar după golul reuşit de Dimitri în meciul cu România a început să plângă de fericire. Nici portughezii nu stau rău la capitolul frumuseţe, dar starul lor Cristiano Ronaldo nu mai are o relaţie stabilă, în trecut el iubindu-se cu una dintre cele mai sexy femei din lume, modelul Irina Shayk. În lipsa rusoaicei, sectorul lusitanilor e slab reprezentat.  

Griezmann, pe urmele legendarului Platini


    Griezmann e, cu  6 goluri, cel mai  prolific atacant  al unui Euro din 1984 încoace
Griezmann e, cu 6 goluri, cel mai prolific atacant al unui Euro din 1984 încoace

Michel Platini a punctat de nouă ori la CE 1984, fiind cel mai bun marcator din istoria competiţiei. La 32 de ani distanţă, recordul poate fi atins tot de un francez, Antoine Griezmann. „Cocoşii galici” s-au calificat în finala de mâine graţie unei „duble” a lui Griezmann. Cu aceste două goluri el a atins cifra şase în topul golgheterilor, depăşind deja nume celebre care au fost lideri la acest capitol în ediţiile trecute.

„Încă sunt foarte departe de recordul lui Michel Platini, dar sper să mă apropii de el. Sunt foarte fericit şi mândru de ce am realizat”, a explicat după succesul din semifinala cu Germania, atacantul, care e legitimat la Atletico Madrid.

Şansa s-ar putea să-i surâdă în ultimul act al Euro 2016 şi, dacă va trimite de trei ori mingea în poarta Portugaliei, va ajunge pe aceeaşi treaptă cu Platini, considerat unul dintre cei mai buni jucători din lume şi fiind cel care până de curând a condus UEFA. Oricum, şi dacă nu va mai înscrie la acest European, Griezmann (25 de ani) are locul lui în istorie, fiind cel mai eficient jucător de la Campionatele Europene din 1984 până acum.

Golgheteri Euro

Nume    Goluri    Ediţie

  • Michel Platini    9    1984
  • Marco van Basten    5    1988
  • Henrik Larsen,
  • Karl-Heinz Riedle,
  • Dennis Bergkamp,
  • Tomas Brolin    3    1992
  • Alan Shearer    5    1996
  • Patrick Kluivert,
  • Savo Milosevic    5    2000
  • Milan Baros    5    2004
  • David Villa    4    2008
  • Mario Mandzukic,
  • Mario Gomez, Mario
  • Balotelli, Cristiano
  • Ronaldo, Alan Dzagoev,
  • Fernando Torres    3    2012
  • Antoine Griezmann*    6    2016 

*mai are un meci de jucat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net