Cea mai frumoasă imagine a Euro 2016 / Un fan francez, îmbrăţişat de un copil portughez

fan francez

fan francez
Fanul francez a fost îmbrăţişat de un copil portughez
foto: captură video
Citeste tot despre: 

Euro 2016 a oferit una dintre cele mai emoţionante momente. După ce au pierdut finala, francezii au izbucnit în lacrimi şi la un moment dat un puşti îmbrăcat în tricoul Portugaliei l-a consolat pe un bărbat, fan al ţării gazdă.

Portugalia a învins cu 1-0 în finala Euro 2016, iar după meci toată lumea a văzut ce înseamnă adevăratul spirit al suporterilor. Observând că un bărbat îmbrăcat în echipamentul Franţei nu-şi poate stăpâni lacrimile din cauza faptului că favoriţii săi au pierdut trofeul, un micuţ portughez a oferit faza acestui Euro 2016. L-a consolat pe rival, cei doi luându-se în braţe, iar imaginile vorbesc de la sine.

Loading...
 
 

Citește și

  • Europa fotbalistică are de duminică o nouă regină: Portugalia! Echipa cu startul cel mai greoi de la acest Euro 2016 a cucerit în premieră titlul continental, învingând cu scorul de 1-0, după prelungiri, formaţia ţării gazdă, Franţa.

  • cristiano ronaldo

    Finala Euro 2016 a fost foarte tensionată duminică seara, 10 iulie, când Franța și Portugalia s-au luptat pentru titlul de campioană a Europei. Portugaliei nu i-a fost deloc ușor să continue meciul fără starul echipei naționale, Cristiano Ronaldo, dar unul dintre jucători a declarat că acesta i-a motivat să obțină victoria.