Asta da echipă! Ce frumos s-au bucurat galezii la finalul meciului cu Belgia

Ultima actualizare:

Unul dintre factorii cheie pentru succesul Țării Galilor de la Euro 2016 este spiritul de echipă incredibil. Acest lucru a ieșit în evidență mai mult ca niciodată când, la finalul victoriei obținută în fața Belgiei (3-1), jucătorii galezi s-au ținut de brațe și au format o inimă la centrul terenului.

S-a spus că naționala Țării Galilor gravitează în jurul lui Gareth Bale, superstarul lui Real Madrid. Care, ce-i drept, a făcut diferența în foarte multe partide. Însă, selecționerul Chris Coleman și însuși Gareth Bale au respins această idee. Succesul Țării Galilor este asigurat de coeziunea din vestiar!

Sloganul galezilor promovat pe rețelele de socializare este „Împreună mai puternici” - #TogetherStronger. Seara trecută, aceștia le-au arătat englezilor, eliminați rușinos de islandezi în optimi, cum se obține o victorie dacă joci fotbal din plăcere și din pasiune. 

Finalul victoriei cu Belgia care le-a asigurat galezilor calificarea istorică în semifinalele competiției i-a găsit pe jucători alergând spre suporterii lor. Momentul a fost plin de emoție. Jucătorii și staff-ul tehnic erau cu ochii în lacrimi, îmbrățișându-se și sărind de bucurie. Toți s-au apucat de mâini și au fugit spre peluza fanilor, plonjând apoi pe iarbă. Unii dintre fotbaliști și-au adus pe teren copiii care începuseră să se joace cu mingiile de rezervă. În semifinale, Țara Galilor va evolua împotriva Portugaliei. 

Țara Galilor - Belgia 3-1

Au marcat: A. Williams '30, Robson-Kanu '55, Vokes '85 / Nainggolan '13

  • Țara Galilor: Hennessey - Chester, Williams, Davies - Gunter, Allen. Ledley (King '78), Ramsey (Collins '90), Taylor - Bale - Robson-Kanu (Vokes '85)
  • Belgia: Courtois - Meunier, Alderweireld, Denayer, J. Lukaku (Mertens '75) - Nainggolan, Witsel - Carrasco (Fellaini '46), De Bruyne, Hazard - R. Lukaku (Batshuayi '83)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net