Revoluție în casa "pumelor". Messi și Mascherano au devenit selecționeri!

Ultima actualizare:

    Messi și Mascherano sunt liderii naționalei Argentinei
Messi și Mascherano sunt liderii naționalei Argentinei

Haosul a pus stăpânire pe vestiarul Argentinei înaintea meciului decisiv de marți contra Nigeriei. Liderii din teren ai “pumelor” au decis să-l ignore pe selecționerul de pe bancă.

După 1-1 cu Islanda și 0-3 cu Croația, au fost critici cât casa la adresa lui Jorge Sampaoli, tehnicianul care ar fi trebuit să ducă naționala lui Messi spre titlul suprem. Cum calificarea în optimi e în mare pericol, vedetele Argentinei au pus la cale o mică revoluție.

Surse din interiorul echipei sud-americane vorbesc despre faptul că Sampaoli a rămas selecționer doar cu numele. Efectiv, el nu va avea prea multe de spus până marți, în orele premergătoare meciului cu Nigeria pe care Argentina trebuie neapărat să-l câștige.

Pentru a lăsa impresia unei echipe unite, șefii federației argentiniene nu l-au dat afară pe Sampaoli, așa cum se zvonea, dar fotbaliștii exponențiali ai “pumelor”, în frunte cu Messi, au fost îndemnați să-și expună ideile tehnico-tactice.

“Jucătorii vor decide echipa de start cu Nigeria. Dacă Sampaoli vrea să mai stea pe bancă, poate s-o facă. Dacă nu, nu va fi nici o problemă”, a declarat Ricardo Giusti, un fost mare internațional argentinian după o discuție cu managerul general al naționalei, Jorge Burruchaga. Astfel, adevărații selecționeri ai Argentinei în confruntarea decisivă cu Nigeria vor fi Leo Messi și Javier Mascherano, cei doi foști colegi de la Barcelona fiind jucătorii cu cea mai mare influență în vestiarul “pumelor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net