Mondialul începe cu 30 de minute de show. Cine urcă pe scenă la festivitatea de deschidere

CM Rusia 2018.jpeg

CM Rusia 2018, festivitatea de deschidere
Festivitatea de deschidere la CM 2018 va dura jumătate de oră

Primul meci al Campionatului Mondial 2018, Rusia – Arabia Saudită, e programat joi de la ora 18.00, însă startul turneului final va fi dat cu jumătate de oră mai devreme.

De la 17.30, organizatorii ruşi au pregătit o festivitate de deschidere scurtă, dar intensă. Faţă de precedentele Mondiale, ceremonia a fost proiectată după o altă schemă, axată mai mult pe componenta muzicală.

În acelaşi timp, a fost redusă pauza dintre festivitate şi startul meciului de debut. Pe scena arenei „Lujniki” din Moscova vor urca trei nume grele din lumea sportivă şi artistică. În primul rând, microbiştii se vor bucura să-l revadă pe celebrul brazilian Ronaldo (41 de ani), de două ori câştigător al Cupei Mondiale.

În schimb, show-ul muzical va fi întreţinut de cântăreţul britanic Robbie Williams şi de o soprană locală, Aida Garifullina. „Mi-am îndeplinit un vis din copilărie”, a declarat Robbie Williams, entuziamat de misiunea de a deschide Mondialul 2018 în faţa a 80.000 de spectatori, dar şi a sutelor de milioane de telespectatori din întreaga lume.

„Nu mi-am imaginat niciodată că voi face parte din această imensă sărbătoare”, a completat Aida Garifullina (30 de ani), o cântăreaţă care activează la binecunoscuta Operă de Stat din Viena.

Loading...

Citește și

  • Trofeul Cupei Mondiale, mingea oficială la CM 2018

    Aşa cum s-a întâmplat la fiecare ediţie de până acum, turneul final din Rusia, primul organizat vreodată în Europa de Est, are particularităţile sale. Sunt statistici şi curiozităţi de care trebuie să ţinem cont în următoarea lună.