Lionel Messi, amenințat de gruparea teroristă ISIS la Cupa Mondială 2018

Ultima actualizare:

    Lionel Messi a fost amenințat din nou de câtre gruparea teroristă ISIS
Lionel Messi a fost amenințat din nou de câtre gruparea teroristă ISIS

Nu este prima dată când Lionel Messi este amenințat indirect de gruparea teroristă ISIS. Cu puțin timp în urmă, ei au publicat imagini cu Lionel Messi în închisoare sau fotografii în care fotbalistul este decapitat.

ISIS l-a atacat din nou pe Messi și i-a facut o altă amenințare gravă, prin împușcarea unui manechin îmbrăcat într-un tricou de la Barcelona. Grupul terorist islamic a lansat un filmuleț de propagandă, preluat de la Hajin, un mic oraș din Siria de est, unde un jihad mascat împușcă un tricou de pe un perete din fața lui. De asemenea, clipul ar putea să-i vizeze și pe Luis Suarez, Paulinho, Ivan Rakitic, Marc-Andre Ter Stegen, Thomas Vermaelen, Yerry Mina, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ousmane Dembele Jordi Alba, Sergio Busquets, Gerard Pique și Andres Iniesta care urmează să joace în Rusia, conform mirror.co.uk.

Nu este prima dată când Messi a fost amenințat de ISIS înainte de Cupa Mondială, turneul său fiind stabilit pentru a începe duminică împotriva Islandei. 

O fotografie cu fotbalistul în vârstă de 30 de ani a fost editată pentru a apărea în închisoare îmbrăcat în uniformă și curgându-i sânge din ochi după gratii. Într-o altă imagine, el și Cristiano Ronaldo au apărut fiind decapitați, tot la fel, fiind editate fotografiile. 

Video of an Islamic State (#ISIS) fighter in #Hijjin firing at a target which wears a shirt of @FCBarcelona pic.twitter.com/9e9kH5fDor— Nidalgazaui (@Nidalgazaui) 14 iunie 2018

Video of an Islamic State (#ISIS) fighter in #Hijjin firing at a target which wears a shirt of @FCBarcelona pic.twitter.com/9e9kH5fDor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net