Germania la Campionatul Mondial 2018. Ce şanse au nemţii să-şi păstreze trofeul

Ultima actualizare:

    La Campionatul Mondial 2018, Germania vrea să repete performanţa din 2014
La Campionatul Mondial 2018, Germania vrea să repete performanţa din 2014

Fără îndoială, Germania va fi naţionala care va avea cea mai mare presiune la Campionatul Mondial din Rusia. Nemţii au câştigat precedenta competiţie supremă, CM 2014, astfel că vor fi nevoiţi să-şi apere supremaţia planetară.

Cum s-a calificat Germania la Campionatul Mondial 2018

N-a fost pus niciodată în discuţie dacă vom vedea sau nu Germania la Campionatul Mondial 2018. “Mannschaft”-ul a încheiat grupa preliminară cu 10 victorii din 10 meciuri, trecând fără probleme, acasă şi în deplasare, de echipele din Irlanda de Nord, Cehia, Norvegia, Azerbaidjan şi San Marino. Golaverajul Germaniei în preliminarii a fost şi el impresionant, cu 43 de goluri marcate şi doar patru încasate.

Lotul naţionalei Germaniei pentru Mondialul din 2018

Lotul cu care se va prezenta Germania la Campionatul Mondial 2018 a fost definitivat în urmă cu câteva zile de selecţionerul Löw, care anunţase iniţial o listă de 27 de jucători, cu patru mai mult decât are voie. Pe ultima sută de metri, au fost lăsaţi acasă portarul Leno, fundaşul Tah, mijlocaşul Sane şi atacantul Petersen.

Lotul cu care va juca Germania la Campionatul Mondial 2018:

Portari: Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Manuel Neuer (Bayern), Kevin Trapp (Paris St. Germain)

Fundaşi: Mats Hummels (Bayern), Jerome Boateng (Bayern), Joshua Kimmich (Bayern), Jonas Hector (FC Köln), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern), Marvin Plattenhardt (Hertha), Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach)Mijlocaşi: Toni Kroos (Real Madrid), Marco Reus (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Juventus Torino), Mesut Özil (Arsenal), Julian Draxler (Paris St. Germain), Ilkay Gündogan (Manchester City), Leon Goretzka (Schalke), Sebastian Rudy (Bayern), Julian Brandt (Bayer Leverkusen)Atacanţi: Thomas Müller (Bayern), Timo Werner (RB Leipzig), Mario Gomez (VfB Stuttgart), Nils Petersen (Freiburg)

Vedeta naţionalei Germaniei

Parcursul pe care îl va avea Germania la Campionatul Mondial 2018 va depinde în mare măsură de aportul la mijlocul terenului al lui Toni Kroos. Jucătorul de la Real Madrid a devenit un punct de referinţă în echipa lui Löw în ultimii ani, în contextual în care alte nume grele precum Schweinsteiger, Klose sau Lahm s-au retras de la naţională. Experienţa la nivel înalt a lui Kroos va fi crucială, în condiţiile în care fostul mijlocaş al lui Bayern are nu mai puţin de şapte semfinale consecutive de Liga Campionilor.

Selecţionerul Germaniei

Joachim Löw e de 12 ani în postul de selecţioner, astfel că Germania la Campionatul Mondial 2018 va beneficia de această stabilitate a băncii tehnice. Marele merit al lui Löw este că a ştiut mereu să pună în valoare spiritual de echipă al nemţilor, în ciuda faptului că Germania n-a avut în lot jucători de valoarea lui Messi sau Ronaldo.

Obiectivele naţionalei Germaniei la Campionatul Mondial din 2018

Cât de departe va ajunge Germania la Campionatul Mondial din 2018? La ultimele trei ediţii (2006, 2010 şi 2014), nemţii au ajuns cel puţin până în semifinale, astfel că ne putem aştepta la o nouă calificare în careul de aşi. De-aici şi până la al cincilea titlu mondial din istorie mai sunt doar doi paşi, astfel că nu e exclus ca Germania să-şi păstreze trofeul cucerit în Brazilia, acesta find şi obiectivul “Mannschaft”-ului.

Ce cotă are Germania la pariuri

Majoritatea caselor de pariuri cred în Germania la Campionatul Mondial din 2018. Astfel, nemţii sunt cotaţi cu prima şansă sau, în cel mai rău caz cu a doua, după Brazilia. Urmează în acest top al cotelor Spania, Franţa, Argentina şi Belgia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net