Egiptenii, în joc de glezne: rezistă umărul „faraonului” Salah?

Mohamed Salah Egipt CM Rusia 2018.jpg

Mohamed Salah-Egipt-CM Rusia 2018
Salah poartă pe umerii săi speranţele unei întregi naţiuni
Citeste tot despre: 

Vedeta egiptenilor poate juca vineri (ora 15.00) în meciul cu Uruguay, dar accidentarea sa poate recidiva în orice moment

Explozia din acest sezon la Liverpool a atacantului Mohamed Salah a aruncat o lumină nouă asupra naţionalei din Egipt, calificată la un Mondial după o pauză de 28 de ani.

Practic, „faraonii” egipteni se bazează sută la sută pe execuţiile lui Salah pentru a face o figură frumoasă în Rusia. Din păcate, jucătorul lui Liverpool s-a accidentat serios la umăr în finala Ligii Campionilor, pierdută cu 1-3 cu Real Madrid, iar prezenţa sa la turneul final a fost pusă chiar sub semnul întrebării.

Cu două zile înainte de meciul Egipt – Uruguay, Mohamed Salah a făcut primul antrenament cu mingea, oferind astfel speranţe unei întregi naţiuni. Selecţionerul Egiptului, argentinianul Hector Cuper, a spus că va decide primul 11 abia vineri, cu câteva ore înaintea confruntării, dar cele mai multe indicii îl dau pe Salah titular contra uruguayenilor.

Chiar dacă va juca, rămâne întrebarea dacă Salah va putea evolua la capacitate maximă şi dacă nu cumva îi va fi frică de o recidivă. În schimb, dacă va trece această barieră psihologică şi va străluci pe teren aşa cum a făcut-o la Liverpool, Mo Salah îşi va face un cadou perfect în ziua în care împlineşte 26 de ani.

Loading...