Culmea nesimţirii! Un fotbalist francez mătură pe jos cu campioana mondială: "Joacă execrabil!"

Ultima actualizare:

    Hatem Ben Arfa a făcut nişte declaraţii halucinante despre naţionala luifoto: EPA
Hatem Ben Arfa a făcut nişte declaraţii halucinante despre naţionala luifoto: EPA

Franţa a ieşit campioană mondială pentru a doua oară în istoria ei, dar nu toată lumea e mulţumită în Hexagon.

Unii fotbalişti lăsaţi pe dinafară de Didier Deschamps spun că jocul "Cocoşilor" e unul slab şi că selecţionerul trebuie să plece imediat. E cazul lui Hatem Ben Arfa, un mijlocaş foarte talentat, dar un fel de Alibec la caracter, este cel care a atacat public campioana mondială, chiar când aceasta se afla pe Champs Elysee pentru prezentarea trofeului. 

"Bineînțeles că sunt foarte mulțumit de victoria echipei Franței. Sincer. Acest succes este foarte bun pentru jucătorii angrenaţi în acest proiect, pentru Didier Deschamps, pentru staff, care au dat dovadă de consecvenţă şi inteligenţă până la sfârşit. Vreau să trec peste aceste emoţii legate de această victorie, pentru că sunt îngrijorat pentru iubitorii de fotbal. Sunt cu adevărat fericiţi? 

Ştiu că am de gând să şochez în contextul acestei sărbători naţionale. Nu voi ascunde: stilul de joc francez este destul de urât. Nu vreau ca acest stil să devină drept unul de referinţă în centrele de tineri fotbalişti ale cluburilor, pentru că există obiceiul de a copia viziunea de joc a campioanei mondiale. Desigur, recunosc că metoda este foarte eficientă şi bine aplicată. Echipa Franţei are un stil de joc prin care speculează adversarul, aşteptându-l să greşească. Nu este spectaculoasă, dar eficientă. 

Cred că e o mizerie! Având în vedere valoarea noastră, am putea fi mai îndrăzneţi. În locul lui Deschamps aş pleca, iar Zidane i-ar putea locul. Datoria lui ar fi să profite de potenţialul tehnic al jucătorilor şi să lase talentele să se exprime, să avem un joc frumos, la fel ca cel al brazilienilor", a explicat Hatem Ben Arfa în France Football.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net