Argentinienii au făcut rost de cele două milioane de dolari necesare despăgubirii actualului selecționer

sampaoli-argentina-epa-h_54422092.jpg

Jorge Luis Sampaoli Moya va părăsi echipa Argentinei
Foto: EPA

Federația de la Buenos Aires îi va plăti despăgubiri de două milioane de dolari lui Jorge Luis Sampaoli pentru ca acesta să părăsească postul de selecționer al Argentinei.

Vicecampioană mondială în 2014, echipa Argentinei a avut o evoluțit dezolantă la ediția încheiată ieri seară, la Moscova. Lionel Messi și colegii săi au fost eliminați în optimile de finală, de Franța, după un meci (3-4) în care au revenit abia în prelungiri. Firește că această clasare în zona locurilor 9-16 a provocat multă nemulțumire în țara sud-americană, iar printre cei criticați cu vehemență s-a numărat selecționerul Jorge Sampaoli. Trecerea timpului părea a fi estompat antipatia fanilor. Mai cu seamă că demiterea acestuia însemna și plata unei despăgubiri prevăzute în contract. Între timp, Federația Argentiniană de Fotbal pare a fi găsit banii necesari. Iar potrivit presei de la Buenos Aires, lui Sampaoli îi va fi arătată ușa chiar astăzi. Nu va fi o despărțire deloc ieftină… Ziarul ”Ole” susține că tehnicianul va primi circa două milioane de dolari (aproximativ 1,7 milioane de euro) pentru a renunța la post.

Născut la Santa Fe, în 13 martie 1960, Jorge Luis Sampaoli Moya a fost numit antrenor al Argentinei în 2017, după ce în ultimii ani pregătise pe Sevilla FC (2016-2017) și reprezentativa statului Chile (2012-2016).

Printre cei care s-au oferit să antreneze naționala lui Messi după CM de fotbal din Rusia s-a numărat și Diego Maradona. Care a spus că e dispus să o facă gratis.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1