Celebritatea nu te ajută să treci de audiţiile «X Factor» - FOTO

X Factor înseamnă emoţie şi show, transmise de un artist complet. Juriul X Factor caută următorul superstar al României, iar exigenţele sunt greu de îndeplinit, de vreme ce factorul X nu înseamnă doar o voce bună şi nici nu este despre dans.

Factorul X nu presupune un talent oarecare, ci un mix de aptitudini care te pot face unul dintre cei mai apreciaţi artişti locali sau internaţionali. Aşa se face că mai mulţi dintre finaliştii talentshow-urilor difuzate de alte posturi de televiziune nu au reuşit să treacă de prima fază a audiţiilor X Factor pentru noul sezon ce va începe în toamnă la Antena 1.

Ana Maria Flutur a participat la «Vocea României»

CLIIMA20120814_0041_1.jpg

Ana Maria Flutur

Au ajuns în etapele finale la «Vocea României», «Românii au talent» sau «Dansez pentru tine»   însă celebritatea nu a fost de partea lor. Mai mulţi concurenţi care şi-au încercat norocul anul trecut în show-urile difuzate de Pro Tv au venit anul acesta la «X Factor» în speranţa că îi vor convinge pe Cheloo, Delia şi Dan Bittman că merită să dea visului lor o scenă.

Constanţa Cobzariu

CLIIMA20120814_0035_1.jpg

Constanţa Cobzariu

Cerinţele X Factor sunt însă cu mult peste cele ale altor talent- show-uri, astfel că foarte mulţi dintre ei nu au reuşit să treacă nici măcar de etapa preaudiţiilor, aceea a selecţiei făcute de o echipă de profesionişti cu studii muzicale, coordonată de Crina Mardare.

Ionel IstratiEste cazul lui Ionel Istrati, Anei Maria Flutur sau Andrei Ciobanu, participanţi la Vocea României, în echipele lui Smiley, Loredana şi respectiv Marius Moga. Deşi foarte apreciaţi de juraţii show-ului de la Pro Tv, cei trei nu au reuşit să impresioneze la X Factor, acolo unde nu doar vocea sau povestea de viaţă contează, ci capacitatea de a transmite emoţie, de a face show pe scenă şi a ridica sala în picioare încă de la primele acorduri ale melodiei.

Aceştia nu sunt însă singurii. Florin Birică, câştigătorul primului sezon «Dansez pentru tine», a venit şi el la audiţiile X Factor organizate în Iaşi, însă nu s-a calificat pentru a merge mai departe în concurs şi a ajunge în faţa noii generaţii de juraţi X Factor.

Viorica Fizeşan

CLIIMA20120814_0038_1.jpg

Viorica Fizeşan

CLIIMA20120814_0039_1.jpg

Viorica Fizeşan

A reuşit să convingă publicul să îl voteze la începuturile talentshow-ului de la Pro Tv, fiind orfan şi dorindu-şi foarte mult să îşi poată cumpăra o casa pentru el şi iubita lui de atunci, dar nu a reuşit să convingă echipa de traineri vocali de la X Factor că poate deveni următorul superstar al României.

În aceeaşi situaţie este şi Veronica Fizesan, semifinalistă la Românii au talent şi solistă a Operei Naţionale din Cluj s-a prezentat şi ea la audiţiile X Factor după ce juriul emisiunii de la Pro Tv a trimis-o în semifinalele concursului. Din păcate, calităţile vocale nu au fost suficiente nici pentru ea pentru a se califica în etapa următoare de la X Factor.

Andrei Ciobanu a participat şi la «Vocea României»

CLIIMA20120814_0042_1.jpg

Andrei Ciobanu a participat şi la «Vocea României»Vocea


X Factor este unul dintre cele mai de succes formate tv din lume, succes datorat tocmai faptului că ceea ce caută este un mix de calităţi. Pentru a ajunge în faţa juriului X Factor şi a trece mai apoi în etapele următoare este nevoie de o voce excepţională, de prezenţă scenică, carismă şi capacitatea de a face show. Pe acest fundament, juraţii X Factor care, după etapa taberei de pregătire, devin mentori, slefuiesc concurenţii ajutându-i să devină un artist complet.

Florin Birică, câştigătorul primului sezon «Dansez pentru tine»

CLIIMA20120814_0043_1.jpg

Florin Birică, câştigătorul primului sezon «Dansez pentru tine»


Audiţiile pentru cel de-al doilea sezon X Factor s-au încheiat de curând. Concurenţii selectaţi, dar şi juriul se pregătesc acum pentru tabăra de pregătire, etapa la finalul căreia, după trei zile de pregătiri şi teste, vor rămâne cei mai buni 24 din concurenţi.Dintre aceştia, doar 12 vor intra în galele finale.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1