Cele mai nebune relaţii amoroase la fileu!

Ultima actualizare:

    Cele mai nebune relaţii amoroase la fileu!
Cele mai nebune relaţii amoroase la fileu!

Despre relaţiile amoroase ale lui Ilie Năstase s-au scris mii de pagini. Dealungul anilor, primul lider ATP a pierdut efectiv şirul jucătoarelor de tenis care i-au făcut ochii dulci.

Din cele 2.500 de cuceriri trecute în autobiografia sa (doar câteva sute recunoscute), o mare parte au fost jucătoare de tenis. “Nasty” a demarat o modă în lumea sportului-alb, iar stilul său de viaţă a fost preluat şi de următoarele generaţii.

Relaţiile Marianei Simionescu şi Ralucăi Sandu cu foşti lideri mondial Björn Borg şi Carlos Moya au fost întoarse pe toate feţele de presă şi s-au terminat la fel de vijelios cum au început. În prezent, Liana Balaci (fiica cea mică a fostei glorii a Craiovei Maxima, Ilie Balaci) şi Adrian Ungur formează singura familie de jucători activi.

Agassi şi Graff au o familie model

Cei doi foşti lideri mondiali alcătuiesc cel mai sudat cuplu din lumea sportului-alb. Nimeni nu credea însă în urmă cu ceva ani că rebelul Andre va deveni un familist convins şi că soţia lui va fi una dintre cele mai valoroase jucătoare din istoria tenisului.

Cei doi s-au combinat cu ocazia turneului de la Roland Garros din 1999, pe care ambii l-au câştigat în mod surprinzător în acel an. Andre şi Steffi au dansat atunci pentru prima dată împreună la balul campionilor şi, la scurt timp, au început să se afişeze împreună.

Agassi şi Graff s-au căsătorit la 22 octombrie 2001, în cadrul unei ceremonii private la care au asistat doar mamele lor. Patru zile mai târziu, s-a născut primul lor copil, Jaden Gil, secondat în 2003 de micuţa Jaz Elle. Familia Agassi duce momentan o viaţă retrasă, departe de ochii presei de scandal, şi se afişează doar la acţiunile caritabile pe care le organizează.

Federer, sub papucul nevestei

“Mister Perfect” a fost prins în mrejele conaţionalei Mirka Vavrinec cu ocazia JO de la Sydney, din 2000. “Milka” l-a transformat treptat pe Roger dintr-un adolescent rebel într-un roboţel pe teren.

Federer şi Vavrinec s-au căsătorit la 11 aprilie 2009, iar recent au devenit părinţii a două gemene, Charlene Riva şi Myla Rose. Cu trei ani mai în vârstă ca liderul ATP, doamna Federer este cea care manageriază în prezent toate afacerile familiei, cârcotaşii afirmând chiar că “terminator-ul” Federer nu iese deloc acasă din cuvântul soţiei sale.

Melzer are faimă de "Don Juan"

Fost campion la BCR Open Romania în 2006, tenismenul austriac a devenit celebru mai mult pentru cuceririle sale. După rusoaica Anastasia Miskyna şi cehoaica Nicole Vaidisova, Melzer (nr. 38 ATP) s-a oprit în final la o altă frumuseţe estică, slovaca Dominika Cibulkova. Relaţia lor a fost oficializată după ce pe Internet au apărut poze cu cei doi în ipostaze fierbinţi într-o piscină din Maldive.

Hewitt şi Clijsters, iubire între campioni

Cei doi s-au cunoscut în 2000 la Australian Open, atunci când sora belgiencei i-a cerut un autograf fostului lider ATP. În decembrie 2003, Hewitt a cerut-o de soţie pe Kim în timpul unei vacanţe romantice în Pacific. În octombrie 2004, Clijters anunţa însă despărţirea de australian chiar pe site-ul ei oficial. Ambii şi-au găsit însă repede alţi parteneri de viaţă şi au devenit părinţi.

Djokovic s-a distrat cu Şarapova

Un personaj carismatic, tenismenul sârb a fost mereu înconjurat de fete frumoase. Un caz special l-a reprezentat “amiciţia” cu Maria Şarapova. Rusoiaca l-a încurajat din loja jucătorilor la US Open 2007, dând frâu liber speculaţiilor. Mai mult, Djokovic şi Şarapova au fost surprinşi de paparazzi făcând un duet romantic la o seară de karaoke într-un club de noapte. “Şi Robert de Niro a fost la mine în lojă, dar asta nu înseamnă că suntem amanţi!”, a glumit năzdrăvanul “Nole”.

Hingis este "văduva neagră" a tenisului

În ciuda figurii sale angelice, elveţianca a fost o adevărată devoratoare de tenismeni. O mare speranţă a tenisului american, gigantul Justin Gimelstob (1,96 metri) a devenit “jucăria” micuţei Hingis (1,70 metri) în 1997.

Cariera lui a luat-o imediat pe o pantă descedentă şi s-a retras prematur din cauza accidentărilor. A doua victimă a fost spaniolul Julian Alonso. Ibericul s-a cuplat cu Hingis în vara lui 1998. A căzut apoi, în doar câteva luni, de pe locul 30 până pe poziţia a 106-a ATP.

Poreclită “văduva neagră”, Hingis a continuat să facă ravagii printre tenismeni. În 2001, când l-a cunoscut pe Magnus Norman, acesta ocupa locul 2 ATP. Vrăjit de Hingis, suedezul nu a mai cucerit însă apoi nici un titlu ATP. Cehul Stepanek, cu care a fost logodită o scurtă perioadă, a fost însă ceva mai inspirat şi s-a despărţit de Hingis înainte ca relaţia cu fosta lideră mondială să îi fie fatală...

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net