Bunicuţa – suporter! La 72 de ani, tanti Haricliea a urcat în tribună ca să-şi încurajeze nepoţii

Ultima actualizare:

    Haricliea Chiriac le-a ţinut pumnii celor doi nepoţi, jucători la HC Vaslui
Haricliea Chiriac le-a ţinut pumnii celor doi nepoţi, jucători la HC Vaslui

În ultimul meci din sezonul regulat, înainte de play-off, handbaliştii vasluieni avut parte de un susţinător aparte. O bătrână de 72 de ani a atras sâmbătă privirile celor peste 600 de spectatori, care au întâmpinat-o cu aplauze, la meciul HC Vaslui – CSM Satu Mare, scor 26-23, în Liga Naţională la handbal masculin.

Hai, băieţi! Haricliea Chiriac are 72 de ani şi a venit de la peste 100 de kilometri distanţă, dintr-un sat e lângă Tecuci, doar pentru a-şi vedea în arenă nepoţii, Mihai şi Gabriel Bujor, jucători de bază la formaţia HC Vaslui. Deşi Gabriel Bujor e golgeterul Ligii Naţionale, bunicuţa e la fel de mândră de ambii handbalişti.Aplaudată de sutele de fani

Pensionara a intrat cu timiditate în Sala Sporturilor, aşezându-se cu sfială în tribună, alături de cei 600 de fani vasluieni, care au ţinut să sărbătorească împreună cu handbaliştii antrenaţi de Sandu Iacob şi Alexandru Acsinte accederea în play-off. Toate privirile au fost însă monopolizate de simpatica bunicuţă, care se bucura la fiecare reuşită a echipei. Mai mult, crainicul sălii a ridicat publicul în picioare, în momentul în care a anunţat că bătrânica este bunica fraţilor gemeni Gabriel şi Mihai Bujor. Femeia s-a emoţionat şi s-a aplecat respectuos, în aplauzele suporterilor prezenţi la meci.

“Îi iubesc ca pe ochii din cap”


    Gabriel Bujor, tunarul Ligii Naţionale
Gabriel Bujor, tunarul Ligii Naţionale

„I-am crescut încă din prima zi de viaţă. Îi iubesc ca pe ochii din cap. Am ţinut să vin la meci, fiindcă nu ştiu dacă mai apuc să-i văd”, a spus, îmbujorată, bunica lui Gabriel şi a lui Mihai. Tanti Haricliea s-a aflat pentru prima dată la un meci de-al nepoţilor, dar este la curent cu evoluţia acestora.


    Şi Mihai Bujor e om de bază la formaţia HC Vaslui
Şi Mihai Bujor e om de bază la formaţia HC Vaslui

„N-am avut curaj să vin la sală până acum, fiindcă handbalul e un sport care te ţine cu sufletul la gură. Nu ştiu dacă inima m-ar asculta să urmăresc meciuri de la un capăt la altul. Emoţiile sunt mari, mai ales când joacă nepoţii mei. Acum, n-au mai avut încotro, chiar dacă s-au împotrivit să vin aici”, zâmbeşte bunicuţa.

În meciul de sâmbătă, cu CSM Satu Mare, scor 26-23, Gabriel Bujor a marcar zece goluri, iar fratele său, Mihai, a izbutit să înscrie o dată.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net