Weekend perfect pentru familia Stanca: aur şi bronz!

Ultima actualizare:

    S-au îndrăgostit pe când jucau în Franţa
S-au îndrăgostit pe când jucau în Franţa

Pivotul Oltchimului a cucerit Cupa Mondială din Danemarca alături de naţională, în timp ce transformerul lui Dinamo a câştigat finala mică a Diviziei Naţionale.

Naţionala de handbal a României este în mare formă şi ne dă speranţe în obţinerea unei medalii la Mondialul din luna decembrie, din China.

Tricolorele antrenate de Radu Voina au câştigat în premieră GF World Cup, trecând în finală de campioana olimpică, Norvegia, scor 28-27.

Mai mult, trei dintre jucătoarele noastre au fost alese în All Star Team-ul competiţiei: extrema Valentina Ardean Elisei, interul stânga Cristina Neagu şi pivotul Ionela Gâlcă-Stanca.

Reîntoarsă în acest sezon la Oltchim după o scurtă aventură la Rulmentul Braşov, Ionela pare să fi revenit la prestaţiile care au ajutat-o să fie aleasă cel mai bun pivot al CM din 2007.

Şi cealaltă jumătate a familiei Stanca a avut un final de săptămână reuşit. Datorită boicotului celor de la Farul Constanţa, Răzvan şi coechipierii săi de la Dinamo au obţinut medaliile de bronz ale Diviziei Naţionale.

S-au îndrăgostit pe când jucau în Franţa

Originari din Constanţa, cei doi îndrăgostiţi au trăit o bună perioadă împreună şi în Franţa, la Nimes, acolo unde au evoluat pentru echipe de club din localitate.

Urmează alte nunţi în lot

După CM din luna decembrie, "galacticele" au dezlegare la măritiş. Prietenă bună că Ionela Gâlcă, extrema Iulia Puşcaşu are o relaţie cu un alt rugbist dinamovist, Darie Curea, cei doi urmând să se căsătorească la vară.

"Îmblânzit" în viaţa personală de frumoasa handbalistă, mijlocaşul la grămadă rămâne unul dintre cei mai nărăvaşi jucători din campionat. În urma bătăii generale iscate la derby-ul Dinamo-Farul din urmă cu câteva luni, el a primit o suspendare-record de zece etape, fiind considerat recidivist.

Şi interul Clara Vădineanu, prezentă la Cupa Mondială, îşi va pune pirostriile în scurt timp, alesul inimii ei fiind Laurenţiu, un voleibalist de la SCM Craiova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net