Vizitiu, însângerată la antrenament!

Ultima actualizare:

    Vizitiu, umplută de sânge la antrenament
Vizitiu, umplută de sânge la antrenament

Speriate, coechipierele Patriciei au încercat să o încurajeze pe Patricia, dar aceasta a părăsit şedinţa de pregătire în lacrimi şi cu tricoul plin de sânge. Pe finalul antrenamentului, tânăra handbalista a revenit pe parchet cu un plasture sub ochi spre răsuflarea întregii asistenţe.

Vizitiu are totuşi şanse mari să joace sâmbătă la meciul retur cu Viborg, ea evoluând deja în această ediţie a Ligii Campionilor cu ochiul vânăt din cauza unei alte accidentări.

Pregătire fără menajamente

Deşi a încercat să menţină o atmosferă destinsă în sânul lotului, antrenorul Radu Voina le-a ordonat elevelor sale concentrare maximă la antrenamentul de aseară.

Au fost exersate mai multe scheme defensive, tehnicianul Oltchimului recomandându-le jucătoarelor o apărare avansată şi foarte agresivă, care să incomodeze puternici interi ai lui Viborg.

Foarte bune prietene în afara terenului, Neagu şi Vizitiu s-au duelat ca două veritabile adversare, întreaga şedinţă de pregătire având loc la intensitate maximă.

Încurajate de rude şi de prieteni

O parte dintre jucătoare au fost încurajate din tribune de membri ai familiei sau de amici. Căpitanul Steluţa Luca a primit chiar un buchet cu flori din partea unei nepoţel. La finalul antrenamentului, fetele au urmărit pe un laptop un montaj video în care mai mult vedete din show-bizz, precum Cristian Ţopescu, Mihai Leu sau Cătălin Botezatu, le urau baftă la returul finalei Ligii Campionilor. „Care o fi blonda lui Bote dintre noi pentru că suntem cam multe blonde?!", s-au amuzat „galacticele".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net