Viorel Moldovan, patron şi antrenor la Rapid?

Ultima actualizare:

    Viorel Moldovan
Viorel Moldovan

Salvarea Rapidului ar putea veni chiar din interior. În condiţiile în care actualul patron, Adrian Zamfir, a recunoscut că e dispus să vândă clubul, singurul interesat s-a arătat a fi antrenorul Viorel Moldovan.

Tehnicianul a recunoscut că a început negocierile cu patronul echipei, suma vehiculată pentru cumpărarea pachetului majoritar de acţiuni fiind de aproximativ 500.000 de euro.

Moldovan, care ar deveni primul patron-antrenor din istoria primelor două divizii ale fotbalului românesc, nu este, se pare, decât un intermediar către adevăraţii afacerişti care ar vrea să cumpere clubul din Giuleşti. În mai multe rânduri apropiaţii cu bani ai lui Moldovan au ajutat echipa în acest campionat cu prime sau cu plata deplasărilor.

Mai mult, salariul ultimului venit în Giuleşti, Daniel Niculae, de aproximativ 10.000 de euro pe lună, e suportat tot de un prieten de-al lui Viorel Moldovan.

Graba cu care se încearcă finalizarea tranzacţiei e dată de apropierea procesului în care se va judeca insolvenţa Rapidului. Noul termen e 28 martie, şi până atunci trebuie plătite salariile jucătorilor, iar patronii actuali nu au de unde să scoată banii. Fără achitarea lor, planul de reorganizare al clubului nu va fi acceptat.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net