Viorel Mazilu l-a criticat din nou pe Tomas Ryde

ryde-tomas-1c3a0838-marian-burlacu.jpg

Tomas Ryde a fost ținta unor critici dure în ultima vreme
Tomas Ryde a fost ținta unor critici dure în ultima vreme
Foto: Marian Burlacu

Antrenor al echipei feminine de handbal a României, Tomas Ryde a fost ținta unor noi critici și după meciul câștigat (29-24) cu Senegal, la CM de handbal din Japonia. Viorel Mazilu i-a reproșat că la un timp de odihnă, în loc să dea sfaturi jucătoarelor, suedezul a băut apă...

Fostul handbalist a avut intervenții la Digi Sport după fiecare meci disputat de naționala noastră. Astăzi, după victoria cu formația africană, Mazilu a spus referitor la Ryde: „Mie nu-mi place. Îmi e antipatic. Cum, tu ceri time-out ca să bei apă?”. Scena s-a produs după pauză, când Ryde l-a lăsat pe secundul Costică Buceschi să le vorbească jucătoarelor în timpul de odihnă. 
Și după partida cu Spania, pierdută la scor (16-31), fostul internațional a subliniat că vina îi aparține tehnicianului scandinav: ”O degringoladă totală. Vă spun...  Fetele nu au nicio vină. Am ținut-o pe Perianu pe teren... Nu știu procentajele de astăzi, dar a avut cel puțin 30 de greșeli. Puteam să luăm un stâlp de pe stradă și să îl punem. Să mergi din prostie în prostie! Probabil așa le-au fost transmise indicații”, a spus Mazilu la Digi Sport, după partida cu selecționata iberică. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1