Vin de la 2.500 de kilometri să participe la cursele de off-road

soti_duica_off_road.jpg

Soții Duică vin de la mare distanță să concureze în România
Soții Duică vin de la mare distanță să concureze în România
Citeste tot despre: 

Nicușor și Nicoleta Duică, fac pereche și acasă și în etapele de off-road. Soțul este pilot, iar soția copilot și pentru că niciun sacrificiu nu e prea mare, cei doi vin din Belgia să concureze în cursele cu mașini pe teren accidentat.

Pasiunea pentru off-road nu cunoaște limite! Soții Duică o trăiesc pe pielea lor, din 2014, de când au descoperit acest sport. ”Venim de la 2.500 de km, depinde de etapa unde se ține, venim din Belgia pentru că ne place”, spune Nicoleta Duică. „Pentru orice sport trebuie făcute sacrificii. Noi locuim mai departe și am decis împreună să îmbinăm toate lucrurile din viața noastră”, povestește și soțul ei, Nicușor.

În 6 ani de când împart aceeași mașină în concursuri, cei doi soți recunosc că au existat și momente tensionate.

”Există multe incidente în timpul unei curse, adică într-un traseu de 70 de km, plec de 100 de ori la mama. Nu ne vorbim urât, dar ne mai supărăm, da”, recunoaște Nicoleta.

În timpul curselor, au parte și de peripeții, iar ultima s-a întâmplat chiar la etapa trecută.

”Pentru prima oară am avut o răsturnare urâtă. Am avut una, undeva la două-trei răsturnări consecutive și a fost un șoc, de-aia și sunt astăzi aici ca să văd dacă pot să trec peste asta”, spune Nicoleta Duică.

În 2014, când s-au apucat de acest sport, soții Duică au concurat la clasa standard, unde au ieșit și campioni naționali, iar acum sunt la clasa open, cu o nouă mașină de care sunt mândri. Faptul că fac pereche și acasă și în concursuri e considerat un plus de către cei doi soți.“Este minunat,  pentru că îmi place foarte mult acest sport, este adrenalina ce o căutam și este fantastic să îl ajut  pe soțul meu și în traseu, nu numai în bucătărie”, povestește Nicoleta Duică.

Loading...
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 557459540


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1