VIDEO Un pompier i-a bătut pe aşii coborârii pe gheaţă

Ultima actualizare:

Campionul en-titre Arttu Pihlainen părea că se îndreaptă spre victorie pe circuitul de Coborâre pe gheaţă plin cu hopuri şi trambuline din staţiunea de iarnă Are din Suedia. N-a fost însă aşa! Finlandezul s-a rostogolit la o urcare periculoasa la sfârşitul unei curse plină de incidente şi a fost depăşit de ambiţiosul Adam Horst după un final dramatic, în faţa a 10.000 de spectatori. Şi Scott Croxall, care a concurat cu o accidentare la încheietura mâinii stângi, şi-a văzut visul de a câştiga risipit de o căzătură produsă la începutul finalei. El a reuşit, totuşi, să recupereze şi să termine pe locul trei.

Horst, un pompier de 25 de ani, nu a terminat niciodată mai sus de locul 5 şi în calificări a terminat doar pe 20. El s-a dovedit acum tare pe picioare în cele cinci runde de knock-out şi, în ciuda luptelor intense din finală, cu Croxall şi Pihlainen, a preluat conducerea chiar înainte de finiş. Şi nu a mai putut fi depăşit. 

Clasament Are (Suedia): 1. Adam Horst (Canada), 2. Arttu Pihlainen (Finlanda), 3. Scott Croxall (Canada), 4. Jim de Paoli (Elveţia); 5. Kim Muller (Elvetia), 6. Tigh Isaac (SUA), 7. Miikka Jouhkinmainen (Finlanda), 8. Lukas Kolc (Cehia), 9. Kilian Braun (Elvetia), 10. Michael Urban (Cehia)

Clasament general CM: 1. Kyle Croxall 2.200 puncte, 2. Pihlainen 1.960 puncte, 3. Scott Croxall 1.700 puncte, 4. Adam Horst 1.960 puncte, 5. Fabian Mels (Germania) 1.274 puncte.

VEZI VIDEO

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net