VIDEO Superstar din wrestling, cu penisul distrus din cauza unei creme!

Waylon Lowe, unul dintre cei mai apreciaţi luptători din lume, cunoscut la nivel mondial pentru cariera sa în sporturile de contact, trece printr-o tragedie.

Sportivul susţine că a pierdut multe dintre atribuţiile penisului său după ce a folosit o cremă, intitulată «Kama Sutra Pleasure Balm Prolonging Gel», menită să îi sporească plăcerea şi performanţele în timpul actului sexual.

Waylon susţine că, într-o seară, a aplicat crema pe penis apoi şi-a pus prezervativul şi a încercat să facă sex cu soţia sa. Ei au fost întreruţi de copilul lor care a început să plângă, moment în care soţia sa a mers în camera celui mic să vadă ce s-a întâmplat.

Waylon susţine că imediat după aceea a simţit o durere cruntă a organului sexual.

Aşa că a dat în judecată pentru cel puţin 50.000 de dolari, compania producătoare a cremei «minune» susţinând că nu mai poate să simtă când îşi atinge penisul, are probleme erectile, organul sexual este «desfigurat» şi a suferit afecţiuni permanente ale terminaţiilor nervoase.

Compania producătoare a cremei se apără spunând că nu a avut niciodată astfel de plângeri în cei 40 de ani de când comercializează produsul.

VIDEO

Loading...