VIDEO: Reacția soției lui Marian Drăgulescu, după calificarea românului în finalele de la sol și sărituri

Ultima actualizare:

    Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sol si sarituriFOTO: Sportpictures.eu
Marian Dragulescu s-a calificat in finala la sol si sarituriFOTO: Sportpictures.eu

Marian Drăgulescu a salvatdin nou onoarea românilor la Campionatul European de gimnastică. El este singurul din delegaţia masculină tricoloră calificat în finale la Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca. El va evolua, sâmbătă şi duminică, la sol şi sărituri.

Marian Drăgulescu a ocupat locul 2 la sol, respectiv locul 1 la sărituri, urmând a evolua în finale sâmbătă şi duminică. Calificarea lui a fost urmată de o explozie de bucurie a soției sale, Corina. O puteți vedea mai jos.

Notele obţinute, miercuri, de gimnaştii români în calificări sunt:

Bară fixă – Vlad Cotuna 11.000; sol – Vlad Cotuna 12.000, Cristian Băţagă 13.666, Marian Drăgulescu 14.666, Adelin Kotrong 12.300; cal cu mânere – Adelin Kotrong 11.566, Andrei Ursache 14.000, Cristian Băţagă 13.966; sărituri – Cristian Băţagă 14.233, Adelin Kotrong 12.433, Marian Drăgulescu 14.666 şi paralele – Vlad Cotuna 12.600.

Gimnastul Laurenţiu Nistor, primul din delegaţia României care a intrat în calificările de miercuri, s-a accidentat la spate după o cădere în timpul exerciţiului la bară fixă, fiind nevoie de intervenţia echipei medicale. El a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare, iar diagnosticul a fost de contractură la spate. Nota primită: 3.433.

image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net