VIDEO: Gina Pistol joacă baschet în piscină

Ultima actualizare:

    Gina Pistol şi fetele din lotul naţional de baschet
Gina Pistol şi fetele din lotul naţional de baschet

Vedeta Playboy Gina Pistol a găsit un mod original de a se menţine în formă pe timp de vară: joacă baschet în pisicină. Ea le-a avut drept profesoare pe câteva dintre componentele lotului naţional de baschet, alături de care a prefaţat turneul Sport Arena Streetball.

Vezi galerie foto cu Gina Pistol şi baschetbalistele din lotul naţional

Pe căldurile sufocante care se anunţă, organizatorii celui mai tare turneu de baschet de stradă din România, Sport Arena Streetball, au prefaţat la răcoare un weekend fierbinte care debutrază astăzi pe terenurile din Politehnica Bucureşti.

Cristina Ciocan, Viorela Rus şi alte câteva componente ale lotului naţionale de baschet au provocat-o pe vedeta playboy Gina Pistol la un meci de baschet în piscina Turabo din capitală.

„Am înscris de câteva ori dar cred că a fost vorba despre norocul începătorului. Ne-am distrat, fetele m-au învăţat baschet iar eu le-am învăţat cum să se joace cu camera de luat vederi. A fost o zi faină", a declarat Gina.

Cea de-a treia etapă a Sport Arena Streetball 2010 se va încheia duminică cu o mega-petrecere la terenuri, până atunci magicienii baschetului de stradă urmând să-şi etaleze calităţile. Nu vor lipsi nici membrii echipei Bucharest Axes care a ajuns până în semifinalele unui puternic turneu internaţional de baschet de stradă care a avut loc la Koln. Printre ei fostul stelist Daniel Popescu, care a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători în competiţia din Germania.

Vezi mai jos cum se distrează Gina Pistol în piscină:

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (25) jpg
Zinedine Zidane (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Rapid FCSB (Sportpictures) jpg
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net