VIDEO Din fotbalist s-a făcut wrestler!

Tim Wiese

tim wiese portar wrestling debut
Tim Wiese e noua vedetă din wrestling
Foto: facebook

Fostul portar al echipei naţionale a Germaniei, Tim Wiese, a tras de fiare, s-a transformat într-un "monstru" şi a ales să intre în ringul de lupte.

Tim Wiese a jucat pentru naţionala nemţilor şi pentru cluburi ca Werder Bremen sau Hoffenheim. Ajuns la 32 de ani, el s-a lăsat de fotbal, dar nu a renunţat la sport. Un tip masiv, de 1.92 înălţime şi acoperit cu tatuaje, Wiese s-a apucat de culturism şi acum şi-a făcut apariţia în ringul de wrestling. Debutul a avut loc sâmbătă la Frankfurt.

Provocat de un adversar, fostul portar a fost oprit cu greu să nu pornească lupta. Totuşi, a urcat pe scenă, acolo unde a sărbătorit alături de favoriţii săi, fraţii Uso, cei care l-au pedepsit pe cel care a îndrăznit să-l ameninţe pe ex-goalkeeperul neamţ.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cum ar fi să te trezeşti în fiecare dimineaţă, să pleci la muncă, ştiind că te aşteaptă nu un şef enervant, ci un crocodil ce te-ar putea ucide într-o clipă? Samphran Elephant Ground and Zoo, situat în apropierea capitalei thailandeze Bangkok, oferă vizitatorilor un spectacol cu adevărat incitant.