Video Cele mai tari lovituri din biliard! Unele trucuri par imposibile!

biliard.jpg

biliard artistic
Iată cele mai tari lovituri din biliard

Florian Kohler e numărul unu atunci când vine vorba de biliardul – spectacol. El combină ca nimeni altul loviturile artistice cu cele ce necesită mult talent şi ca ajutor are doar fete sexy, astfel că show-ul e garantat.

Kohler s-a născut în Franţa, are 28 de ani, vorbeşte trei limbi străine şi s-a apucat de biliard de la 18 ani. Mulţi ar spune că foarte târziu a luat decizia, dar munca şi talentul pe măsură l-au transformat în cel mai bun din domeniu. Are lovituri ce sfidează gravitaţia şi imprimă efecte nemaivăzute asupra bilelor, traiectorile devenind de-a dreptul SF.

A început să se antreneze urmărind filmuleţe pe internet, dar nemulţumit a început să inventeze el unele şi acum e chemat la evenimente pe tot globul pentru a-şi arăta clasa. A cooptat-o şi pe soţia sa în unele show-uri, iar filmuleţele sale au milioane de vizualizări.

Vă prezentăm pe cele mai bune ale sale din acest an, unele ce într-adevăr par imposibile:

Loading...
 
 

Citește și

  • Augustin Viziru (37 de ani) revine în această toamnă pe micile ecrane cu un nou rol în telenovela “O grămadă de caramele”, la Happy Channel, alături de Doiniţa Oancea.

  • S-au făcut remarcaţi ca actori, prezentatori tv sau cântăreţi, însă oricând ar putea schimba cu succes macazul, spre sport. Pe care nu-l fac doar în timpul liber, din pasiune, ci au ajuns la performanţă. Augustin Viziru şi Sonia Simionov sunt campioni la biliard, Şerban Copoţ la yachting, Silvia Lăuneanu a ajuns instructor de fitness, Vladimir Drăghia e înotător de performanţă, iar Adrian Enache joacă fotbal din copilărie.