VIDEO! Campioanele de la CSM București, mesaje de Ziua Națională!

Ultima actualizare:

    CSM București
CSM București

Înainte de finalul anului competițional la echipele de club, handbalistele de la CSM București s-au gândit să-și ia rămas bun de la fani într-un mod special.

Deși majoritatea au plecat la Campionatul Mondial, "reginele Europei" din 2016 au vrut să trimită mesaje tututor românilor și au făcut o înregistrare specială. În frunte cu cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, handbalistele s-au întrecut în urări care de care mai încărcate de patriotism.Nici jucătoarele din strinătate nu au făcut notă discordantă. Bella Gullden, Jelena Grubisic și celelalte ”strainiere” au învătaț deja cuvinte în limba română și au dorit neapărat să demonstreze că sunt atașate de națiunea care le-a”adoptat”.

Helle Thomsen (antrenor CSM) – ”Fiți mereu mândri că sunteți români! La multi ani, România!”Adrian Vasile  - (antrenor secund CSM ) -La 99 de ani de la unire, la mulți ani români! La mulți ani, România! Vă mulțumim celor care ne susțineți, vă așteptăm în 2018 alături de noi! Vrem să vă facem, mândri!Cristina Neagu – ”Oriunde te-ai afla în lume, nicăieri nu-i ca acasă. Familia, prietenii, mâncarea românescă sunt elemente care te vor face de fiecare dată să vrei să te întorci în țara ta! La mulți ani dragi fani CSM! La mulți ani, România!”Bella Gullden – ”Iubesc România, iubesc românii. Să fiți frumoși și sănătoși! Susțineți CSM București! Azi sunt româncă!”Iulia Curea – ”Astăzi se implinesc 99 de ani de la Marea Unirea! Respectă-ți poporul, istoria, țara! La mulți ani, România!”Jelena Grubisic – ”Îmi place România, îmi plac românii, mă bucur că joc la o echipă românească! Susțineți CSM București. Azi sunt și eu româncă! La mulți ani, România!”Oana Manea – ”Români, astăzi este ziua noastră! Haideți să fim mai buni! Schimbarea începe cu fiecare dintre noi. Schimbarea începe prin sport. Veniți să ne susțineți la meciuri, fiți mândri de noi! La mulți ani, România!”Paula Ungureanu – ”A fi patriot nu e un merit, e o datorie, un motiv în plus de a rămâne acasă și a demonstra că pot face ceva bun pentru țara mea! La mulți ani, România!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net