Victor Slav, doctorul Kasem şi Bogdan Vlădău vor face sport, împreună cu actorul american Paul Logan, în scopuri caritabile

Ultima actualizare:

    Kasem si Eduard Irimia, înconjuraţi de fete frumoase
Kasem si Eduard Irimia, înconjuraţi de fete frumoase

Actorul american Paul Logan, marea speranţă a filmelor de acţiune de la Hollywood, va sosi joi, la Bucureşti, pentru noul proiect cinematografic iniţiat de promotorul Eduard Irimia, dar totodată va efectua şi un antrenament demonstrativ alături de mai multe vedete autohtone pentru ajutorarea unor cazuri sociale.

Împreună cu Bogdan Vlădău, Victor Slav, esteticianul vedetelor Kasem, Dana Săvuică, campionii din Superkombat, Benjamin Adegbuyi şi Ciprian Sora, Florentina Opriş, Dan Helciug şi Cătălin Cazacu, Logan va participa joi, începând cu ora 18:00, la "Celebrity fitness" de la World Class, din incinta Mall Promenada, acolo unde fiecare minut de antrenament, graţie companiei organizatoare Luxury Events, va ajuta un elev să beneficieze de rechizite şi papetărie pentru întreg anul şcolar care tocmai a debutat.

O oră mai târziu, la Trickshot Restaurant/Bowling, tot în cadrul Mall Promenada, va avea loc un meci de skandenberg între vedete, duelul principal urmând să fie cel dintre Paul Logan şi modelul Bogdan Vlădău. Seara va continua cu o petrecere cocktail la Trickshot.

Paul Logan, Superkombat
Paul Logan, Superkombat

Dacă joi vor fi adversari, în schimb, vineri, de la ora 19:00, la Sunshine Events din Pipera, Logan şi Vlădău vor face echipă pentru a le premia pe cele mai bine cotate doamne din România în cadrul galei "Femei de Succes".

Cu peste 50 de roluri la activ şi un adevărat sex-simbol în SUA, Paul Logan este considerat de site-urile de specialitate drept "diamantul neşlefuit al cinematografiei americane" şi o mare speranţă a filmelor de acţiune şi SF.

Invitat la Bucureşti de Eduard Irimia, care a decis să intre în industria cinematografică din postura de producător, Logan va fi mai întâi prezent, miercuri, la Amsterdam, acolo unde va face selecţia de modele împreună cu promotorul român pentru prima gală Superkombat de pe teritoriul Olandei, programată pentru 27 septembrie. Actorul american, centură neagră în karate şi mare fan al sporturilor de contact, ar urma să fie vedeta producţiei româneşti, însă s-a declarat interesat şi de proiectul "Celebrity fight" iniţiat de Irimia.

Paul Logan, actor, in acţiune
Paul Logan, actor, in acţiune
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net