Victor Hănescu e singurul român din top 100 ATP

Ultima actualizare:

    Hănescu
Hănescu

Tenismenul Victor Hănescu a urcat un loc în clasamentul ATP, până pe 28, şi a rămas singurul român din top 100 după ce Victor Crivoi a coborât 10 poziţii, până pe 108, conform ierarhiei publicate luni de site-ul oficial al forului internaţional.

Victor Crivoi nu mai coborâse din top 100 din mai 2009, când a ocupat locul 102.

Pe primul loc continuă să fie elveţianul Roger Federer, urmat de ibericul Rafael Nadal, în timp ce pe trei este scoţianul Andy Murray.

În ierarhia de dublu, România are tot un singur reprezentant, Horia Tecău, pe locul 52, cu trei locuri mai sus faţă de săptămâna precedentă. Următorul român în acest top este Andrei Pavel, care tocmai s-a retras din activitate, şi ocupă locul 110.

În această săptămână are loc turneul de la Bangkok, dotat cu premii în valoare de 608.500 de dolari Pe tabloul principal de dublu este prezent şi Horia Tecău, el făcând pereche cu britanicul Ross Hutchins.

Un alt turneu va fi la Kuala Lumpur, dotat cu premii în valoare de 947.750 de dolari. Pe tabloul de simplu este prezent şi Victor Crivoi, care în primul tur îl va întâlni pe francezul Richard Gasquet

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net