Vezi ce sportiv a pozat dezbrăcat pentru Mihaela Drafta

Ultima actualizare:

    Sergiu Stancu
Sergiu Stancu

Trei dintre bărbaţii bine din zonele de showbiz şi sport s-au lasat fotografiaţi în tinute lejere create de designerul Mihaela Drafta.

Omul de televiziune Vladimir Drăghia, actorul Oltin Hurezeanu şi voleibalistul Sergiu Stancu au fost, recent, protagoniştii unor şedinte foto pentru care au folosit doar şorturile de baie MOB, din linia de underwear creată de Mihaela Drafta.

Pictorialele fac parte dintr-o campanie mai amplă de promovare a acestui segment vestimentar, Mihaela urmând sa deschida un magazin specializat pe lenjerie intimă destinată bărbaţilor într-unul din cele mai importante mall-uri din Bucureşti. "Mă gândesc, de asemenea, să extind afacerea MOB şi în cealaltă jumatate a globului, unde sezonul cald începe atunci când la noi vine frigul", a spus designerul.

Dacă actorii Vladimir Drăghia şi Oltin Hurezeanu s-au obişnuit cu astfel de apariţii din filmele în care au apărut, pentru sportivul Sergiu Stancu a poza doar într-un şort de baie a fost o adevărată provocare. Component al naţionalei de volei, Sergiu se poate mândri cu faptul că a evoluat într-o finală de Liga Campionilor şi ca a făcut parte din echipa celor mai buni stranieri din Italia, în All Star Game. În prezent, fiul antrenorului Petrică Stancu evolueaza la Tomis Constanţa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net