Veste șoc în handbal: Cristina Neagu are coronavirus

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu
Cristina Neagu

Coronavirusul nu ocolește pe nimeni. Cea mai valoroasă handbalistă a lumii, Cristina Neagu, a fost depistată pozitiv la testul pentru Covid-19, informează ”Gazeta Sporturilor”.

Conform aceleiași surse, componenta formației CSM București s-a simțit rău la finalul săptămânii trecute și, după ce a fost testată, s-a descoperit că a fost infectată.

Neagu ar fi trebuit să se afle săptămâna trecută la Craiova, alături de coechipierele de la echipa națională, dar a fost învoită de selecționerul Bogdan Burcea pentru a putea face recuperare la umărul drept, la care a fost operată acum doi ani.

Desigur că Neagu va lipsi din formația ”tigroaicelor” pentru meciul din Norvegia, contra celor de la Vipers Kristiansand, din etapa a patra a Ligii Campionilor, dar emoțiile sunt mari să nu mai existe și alte jucătoare infectate în lotul bucureștencelor.

Gheorghe Tadici este infectat cu coronavirus

Neagu nu e singurul nume important din handbalul românesc infectat cu coronavirus. Fostul selecționer Gheorghe Tadici, în prezent antrenor la HC Zalău, a fost, la rândul lui, depistat pozitiv cu Covid-19.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net