Vedeta Stelei face scuba diving!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Dublu golgheter al ligii naţionale în anii trecuţi, Ionuţ Georgescu traversează un vârf de formă în acest an, reuşind să marcheze deja 35 de goluri pentru Steaua în acest sezon al Cupei Cupelor.

Pasionat de pescuit şi de scuba diving, handbalistul speră să-şi scufunde adversarii direcţi în lupa pentru trofeu.

"Îmi place să ies în natură şi mă relaxează să merg cu amicii la pescuit sau la scuba diving în destinaţii exotice. Din păcate, anul acesta nu prea am avut mult timp liber din cauza programului aglomerat , dar sper să terminăm cu bine acest sezon şi voi avea timp şi de distracţie", ne-a spus extrema Stelei.

Folosit deseori şi ca inter dreapta din cauza subţirimii lotului "militarilor", Georgescu a dat randament şi pe acest post. Diseară el va reveni probabil ca extremă dreapta, antrenorul Bozo Rudic (38 de ani), revenind surprinzător în activitate în urmă cu câteva zile tocmai pentru a ajuta linia de nouă metri a "militarilor".

Ionuţ are şi un alt motiv de bucurie pe lângă sezonul foarte bun realizat în cupele europene, el urmând să devină tată la finalul lunii iulie.

"Soţia nu vine din lumea sportului, dar mă susţine foarte mult şi acest lucru contează în carieră. Din cauza calendarului aglomerat, am făcut momentan doar cununia civilă şi nici nu ne-am făcut un plan pentru luna de miere. Probabil după ce se va naşte bebele, vom merge şi în vacanţă", afirmă Georgescu.

Golgheterul semifinalisteli Cupei Cupelor a jucat fotbal până la 12 ani la juniorii Petrolului Ploieşti şi a rămas un microbist convins.

De altfel, Georgescu merge ocazional pe Ghencea să asiste la meciurile formaţiei de fotbal a "roş-albaştrilor".

Carte de vizită

Data şi locul naşterii: 16 iunie 1982, Ploieşti

A jucat fotbal la juniorii Petrolului

Campion al României cu Fibrex Săvineşti în 2003 şi cu Steaua în 2008

Dublu golgheter al ligii naţionale

Are peste 400 de goluri pentru loturile naţionale ale României

Se bate pentru trofeu

Ionuţ Georgescu&co joacă diseară, de la ora 18.45, în direct la Sport.ro, în Sala Polivalentă din Capitală, prima manşă a semifinalei Cupei Cupelor, contra formaţiei spaniole BM Granollers.

Ibericii au câştigat prima ediţie a competiţiei din 1976. În schimb, Steaua are şansa să fie prima formaţie din România care ajunge în finala competiţiei după 27 de ani, Dinamo reuşind această performanţă în anul 1983.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net