Valentino Rossi și Federica Pellegrini s-au infectat cu noul coronavirus

rossi-pellegrini.jpg

Spre deosebire de alți sportivi, Valentino Rossi și Federica Pellegrini nu sunt asimptomatici
Spre deosebire de alți sportivi, Valentino Rossi și Federica Pellegrini nu sunt asimptomatici
Foto: Guliver / GettyImages

Lista sportivilor care au fost depistați pozitiv la noul coronavirus se mărește de pe o zi pe alta. Ultimii campioni care au anunțat că au fost infectați sunt pilotul de MotoGP Valentino Rossi și multipla campioană mondială şi europeană la nataţie Federica Pellegrini.

În anunțul făcut, Rossi a precizat că este trist şi supărat după acest rezultat. „Din nefericire, când m-am trezit în această dimineaţă nu mă simţeam bine. Mă dureau oasele şi aveam o mică febră. Astfel că l-am chemat imediat pe doctor, care m-a testat de două ori. Testul PCR rapid a avut rezultat negativ. La fel ca testul pe care l-am făcut marţi. Însă al doilea test, al cărui rezultat l-am primit la ora 16.00, a fost din nefericire pozitiv. Sunt dezamăgit că va trebui să ratez cursa din Aragon. Mi-ar plăcea să fiu optimist şi încrezător, dar mă aştept ca a doua serie în Aragon să fie pentru mine tot ‘no go’... Sunt trist şi supărat pentru că am făcut tot ce am putut pentru a respecta protocolul şi deşi testul făcut marţi a avut rezultat negativ, m-am autoizolat de la sosirea mea de la Le Mans. Însă asta este situaţia şi nu pot face nimic pentru a o schimba. Acum voi respecta recomandările medicilor şi sper că mă voi simţi bine în curând”, a notat Rossi pe Twitter, care nu va putea participa, în acest weekend, pe circuitul din Alcaniz la Marele Premiu al Aragonului, a zecea etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză (MotoGP).
Un anunț asemănător a făcut și Federica Pellegrini, multiplă campioană mondială şi europeană la nataţie. Compatrioata lui Valentino Rossi a explicat, pe Instagram, că a fost testată după ce a început să aibă dureri mari, miercuri, în timpul unui antrenament. „Bună seara tuturor. Iertaţi-mi faţa, dar tocmai ce am primit o veste proastă. (...) Îmi pare foarte rău”, a spus italianca, precizând că urma să participe la International Swimming League, la Budapesta. Potrivit presei italiene, Pellegrini este colegă de antrenament cu Stefania Pirozzi, care a fost şi ea testată pozitiv săptămâna trecută, înainte de plecarea programată la Budapesta pentru ISL. Până acum, patru sportivi au anunţat că au fost găsiţi infectaţi cu Covid-19 înainte de participarea la ISL: Pellegrini, Pirozzi, Femke Heemskerk şi Kristof Milak.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1