Văduva lui Kobe Bryant, un nou mesaj dureros: «De ce trebuie ca eu să mă trezesc, când fetiţa mea nu mai poate?»

Ultima actualizare:
Kobe Bryant își adora familia
Kobe Bryant își adora familia

Soția lui Kobe Bryant, Vanessa Bryan (37 de ani), trăiește cel mai negru scenariu din viața ei. Într-o secundă și-a pierdut soțul, dar și pe una dintre cele patru fiice, Gianna, în vârstă de 13 ani, în accidentul de elicopter petrecut pe 26 ianuarie. Femeia, distrusă, a avut o nouă răbufnire pe contul ei de Instagram, iar mesajele de compasiune au curs fără număr.

Vanessa Bryant a afirmat, într-o postare pe Instagram, că nu poate accepta faptul că atât soţul ei, Kobe, cât şi fetiţa ei, Gianna, au murit, subliniind că este furioasă, dar trebuie să fie tare pentru celelalte trei fete.

"Mi-a fost greu să exprim în cuvinte ceea ce simt. Creierul meu refuză să accepte că Kobe şi Gigi nu mai sunt. Nu pot procesa că amândoi au dispărut în acelaşi timp. Este ca şi cum încerc să procesez că Kobe s-a dus, dar corpul meu refuză să accepte că Gigi nu va mai veni la mine niciodată. Nu mi se pare normal. De ce ar trebui ca eu să mă trezesc în fiecare zi când fetiţa mea nu mai poate? Sunt atât de furioasă. Mai avea atât de mult de trăit. Apoi realizez că trebuie să fiu puternică pentru cele trei fete ale mele. Sunt furioasă că nu sunt cu Kobe şi Gigi, dar recunoscătoare că sunt aici cu Natalia, Bianka şi Capri. Ştiu că ceea ce simt este normal. Este parte din procesul suferinţei. Am vrut să împărtăşesc acest lucru în caz că mai sunt oameni care au trecut prin aşa ceva. Doamne, cât mi-aş dori să fie aici şi acest coşmar să se termine. Mă rog pentru toate victimele acestei tragedii. Vă rog continuaţi să vă rugaţi pentru toţi", a scris Vanessa pe Instagram.


    Kobe Bryant își adora familiafoto: Profimedia
Kobe Bryant își adora familiafoto: Profimedia

Kobe Bryant și fiica lui au murit pe 26 ianuarie

Fostul baschetbalist Kobe Bryant şi fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul Sikorsky S-76B în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles. Kobe Bryant, 41 de ani, a câştigat cinci titluri de campion NBA cu Los Angeles Lakers, a cucerit două medalii de aur la Jocurile Olimpice cu echipa SUA, a fost desemnat cel mai bun jucător din NBA în 2008, cel mai bun baschetbalist al finalelor din 2009 şi 2010, a fost selecţiont de 17 ori pentru All Star Game şi a fost desemnat de patru ori cel mai bun jucător din meciul vedetelor. Datorită talentului său, Bryant a intrat în NBA din liceu. El a debutat în 1996, la vârsta de 18 ani, două luni şi 11 zile, fiind cel mai tânăr debutant din istoria NBA la acea dată. Kobe Bryant s-a retras din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuţi ca jucător al echipei Los Angeles Lakers.

Vanessa și Kobe Bryant s-au căsătorit în anul 2001

Kobe Bryant, legenda LA Lakers, a cunoscut-o pe Vanessa în 1999, pe vremea când ea avea doar 17 ani și era dansatoare. Bryant a cerut-o de soție în mai 2000, iar un an mai târziu cei doi au făcut nunta. Vanessa și Kobe aveau împreună patru fete: Natalia Diamante (17 ani), Gianna-Maria (13 ani), Bianka Bella (3 ani) și Capri (7 luni).

Citește și:

Profeţia dureroasă a lui Kobe Bryant: «Vreau să mor tânăr». Ce le spunea prietenilor

Kobe Bryant a trăit şi a murit ca-n filme

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Louis fotografie aniversară la 6 ani jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net