Văduva lui Kobe Bryant, primul mesaj de la tragedie: «Nu pot să-mi imaginez viaţa fără el şi Gianna»

Ultima actualizare:

    Vanessa a publicat o fotografie în care apare alături de Kobe Bryant şi cele patru fiice, Natalia, Gianna, Bianka şi Caprifoto: Instagram
Vanessa a publicat o fotografie în care apare alături de Kobe Bryant şi cele patru fiice, Natalia, Gianna, Bianka şi Caprifoto: Instagram

Vanessa Bryant, văduva lui Kobe Bryant, a făcut primele declaraţii de la accidentul în care au murit fostul baschetbalist şi fiica sa de 13 ani, Gianna. Într-un mesaj pe Instagram, ea a mulţumit milioanelor de oameni care i-au transmis condoleanţe şi cuvinte frumoase în această perioadă.

"Suntem distruşi de pierderea subită a iubitului meu soţ, Kobe, un tată minunat, şi a frumoasei mele Gianna, o fiica şi o soră iubitoare şi minunată. Suntem distruşi şi pentru familiile care au pierdut pe cei dragi duminică şi le împărtăşim durerea. 

Nu există destul cuvinte pentru a ne descrie durerea. Mă liniştesc spunându-mi că atât Kobe, cât şi Gianna au ştiut că sunt iubiţi. Am fost binecuvântaţi să îi avem printre noi. Îmi doresc să fi fost pe vecie alături de ei. Au fost luaţi prea repede. Nu ştiu cum ne vom duce vieţile de acum încolo şi îmi e imposibil să îmi imaginez o lume fără ei. Dar încercăm să trecem peste fiecare zi cu gândul că ei se uită de acolo sus la noi. Iubirea noastră pentru ei e infinită. Îmi doresc să pot să îi iau în braţe, să îi sărut, să îi am alături pentru totdeauna", a scris Vanessa pe site-ul social. Alături de mesaj, ea a publicat o fotografie în are apare alături de Kobe şi Gianna, dar şi de celelalte trei fiice, Natalia, Bianka şi Capri. 

Vanessa a mai transmis, prin mesaj, că Fundaţia Mamba Sports a înfinţat un fond pentru a ajuta restul familiilor afectatre de tragedie şi pentru a duce mai departe munca lui Kobe Bryant în domeniu. 

Kobe şi Vanessa Bryant, suflete-pereche

Conform washingtonpost.com, Vanessa a avut contul de Instagram privat de duminică, 26 ianuarie, când a avut loc tragedia. Ea şi Kobe au fost împreună peste 20 de ani şi, deşi fostul baschetbalist nu a fost mereu fidel, iar Vanessa a vrut să divorţeze, apropiaţii spun că i-a unit o mare iubire şi că erau suflete pereche. Mai mult, deşi Vanessa plânge încontinuu, ea încearcă să se repună pe picioare pentru celelalte trei fiice, mai ales că cea mai mică are doar şapte luni. 

Kobe Bryant şi Vanessa s-au cunoscut în 1999, când ea avea doar 17 ani, iar el 20. S-au căsătorit în 2001 şi aveau împreuă patru fete: Natalia Diamante (17 ani), Gianna-Maria (13 ani), Bianka Bella (3 ani) și Capri (7 luni).

Trupul Giannei nu a fost încă identificat oficial

Elicopterul în care se aflau Kobe Bryant şi Ginna, alături de alţi şapte oameni, s-a prăbuşit pe 26 ianuarie, în Calabasas, California. Pentru că a căzut într-o zonă cu dealuri, greu accesibilă, autorităţile au reuşit de abia pe 28 ianuarie să ia toate cele nouă trupuri de la locul accidentului. Cadavrul lui Kobe Bryant a fost identifcat oficial, pe baza amprentelor. Cadavrul fiicei lui Kobe, Gianna, nu a fost încă identificat. 

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net