Va lua 300.000 de euro pe an!

Ultima actualizare:

Ziariştii danezi de la "Folkebladet erfarer" susţin în ediţia de marţi că reprezentanţii lui Viborg (campioana Europei en-titre) ar fi început negocierile cu Neagu încă din timpul Campionatului European.

Potrivit articolului, clubul la care este legitimată până în vară "perla" naţionalei României, ar fi de acord să o cedeze pentru o sumă cuprinsă între 600.000 şi 700.000 de dolari, dar Viborg nu este interesată să plătească acum şi o va achiziţiona liberă de contract pe româncă în vara lui 2011.

Cel mai mare transfer din istoria handbalului s-a ridicat la 500.000 de euro (Iker Romero de la Ciudad Real la Barcelona în 2004 după un scandal imens comparabil cu trecerea lui Figo de la catalani la madrileni), motiv pentru care e greu de crezut că gruparea daneză va ataca decisiv până în vară.

Reprezentanţii Oltchimului încearcă să îi prelungească contractul scadent în vară lui Neagu, care momentan câştigă 120.000 euro anual la gruparea vâlceană. Viborg încearcă şi o altă abordare pentru a-o aduce pe Neagu în Danemarca.

"Lumea ştie că am o relaţie mai specială cu Cristina. Din acest motiv, primesc zeci de telefoane de la cele mai puternic cluburi din lume pentru a încerca sa o conving pe Cristina să semneze pentru acele grupări", spune Maria Covaci, cea care a descoperit-o şi lansat-o pe Neagu în handbalul mare.

"Eu îmi doresc să joc la una dintre cele mai mari echipe din Europa, dar momentan am contract cu Oltchim", a fost reacţia seacă a lui Neagu la auzul speculaţiilor.

Poate fi votată

Neagu poate fi votată, până pe 31 decembrie, pe site-ul IHF, la titlul de cea mai bună jucătoare a lumii în 2010. Ea este deja invitată pe 9 ianuarie, la Paris, la festivitatea de premiere, alături de contracandidatele ei la acest trofeu: Grit Jürack (Viborg), Katrine Haraldsen (Györ), Ludmila Postnova (Zvezda Zvenigorod) şi Bojana Popovici (Buducnost Podgorica).

Top salarii handbaliste

Bojana Popovici (Buducnost) 300.000 euro

Grit Jürack (Viborg) 200.000 euro

Katrine Haraldsen (ETO Györ) 170.000 euro

Gro Hammerseng (Larvik) 160.000 euro

Anita Gorbicz (ETO Györ) 150.000 euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net