„Usain mi-a arătat fulgerul! Nu i-am putut rezista!”

jady_duarte.jpg

Jady Duarte a publicat pe profilul personal o serie de fotografii în care apare alături de celebrul atlet Usain Bolt
Arhivă personală

Brazilianca Jady Duarte (20 de ani) a povestit pentru DailyMail cum a fost noaptea de amor pe care a petrecut-o în compania medaliatului olimpic Usain Bolt. Jamaicanul și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 30 de ani cu mare fast și a aterizat în pat alături de o tânără.

Sprinterul Usain Bolt a vrăjit o tânără braziliancă pentru o noapte de neuitat după ce i-a arătat, pe telefon, celebra poză în care a fost surprins alergând la o cursă din Moscova în timp ce cerul era brăzdat de fulgere. Jady și-a amintit că jamaicanul a invitat-o la el în pat ajutându-se de aplicația Google Translate. A driblat forțele de ordine din Satul Olimpic și au făcut dragoste pe ritmurile melodiilor Rhiannei. 

În ciuda faptului ca Usain Bolt este recunoscut ca cel mai rapid sprinter din lume, în pat, acțiunea a semănat mai degrabă cu un maraton. „Am crezut că va fi ceva între noi, dar am văzut că el agață femei la fel de repede cum cucerește medaliile olimpice”, a mai spus tânăra, dezamăgită că nu a avut parte decât de o singură noapte fierbinte alături de celebrul atlet jamaican. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1