Usain Bolt spune că e mai ușor să stabilești un record mondial decât să fii tată

usain bolt

usain bolt
Usain Bolt
Citeste tot despre: 

Fostul atlet jamaican Usain Bolt a declarat, pentru Variety After-Show, că este mai greu să fie proaspăt tată decât să stabilească un record mondial.

Bolt şi iubita sa Kasi Bennett au devenit părinţi în mai, când s-a născut Olympia Lightning Bolt. Numele fetiţei a fost pus de Kasi Bennett, a spus fostul sportiv, precizând că atunci când partenera sa a rămas însărcinată au stabilit ca el să pună numele dacă este băiat, iar dacă este fată numele să fie ales de ea.

fiica_usain_bolt.jpg

Fiica lui Usain Bolt, Olympia Lightning
Fiica lui Usain Bolt, Olympia Lightning
FOTO: Instagram

Întrebat dacă să fie proaspăt tată este mai uşor sau mai greu decât să stabilească un record mondial, el a răspuns: “Este mai greu. În prima săptămână m-am îmbolnăvit pentru că  mi-era frică să adorm, aşa că am stat treaz toată noaptea privind-o”.

Usain Bolt spera să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Tokyo în acest an, ca spectator, însă competiţia a fost amânată din cauza pandemiei. “Singurul lucru bun este că de fapt o să-mi pot duce fiica acolo anul viitor. Unul dintre ‘momentele’ mele este să am primul meu copil care să meargă pe pistă cu mine. Este ceva la care m-am gândit dinainte să am copii”.

Loading...