US Open 2015! Halep are noroc!

Ultima actualizare:

    Simona Halep foto: Click
Simona Halep foto: Click

US Open 2015 este ultimul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep, locul 2 WTA, şi a doua favorită, o va întâlni în primul tur pe neo-zeelandeza Marina Erakovici, numărul 99 mondial.

US Open va începe la data de 21 august şi va dura pâna la data de 13 septembrie. România e reprezentată de Simona Halep, dar şi de Irina-Camelia Begu, Monica Niculescu şi Andreea Mitu, în timp ce Patricia Maria Ţig şi Sorana Cîrstea evoluează în turul doi al calificărilor. Mihaela Buzărnescu a fost învinsă în runda inaugurală a calificărilor.

Tot în calificări a jucat şi Marius Copil, care a fost învins în turul doi de columbianul Alejandro Gonzalez, cap de serie numărul 15 şi locul 117 ATP, scor 7-5, 6-3. Meciul a durat o oră şi 22 de minute.

US Open 2015: Halep a scăpat de Serena şi Şarapova

Pe partea superioară a tabloului principal feminin, Serena Williams, principala favorită la US Open 2015, o va întâlni în primul tur pe Vitalia Diatchenko, locul 86 WTA, iar Maria Şarapova, favorita numărul trei, va juca împotriva Dariei Gavrilova, 37 WTA.

Simona Halep se află pe partea inferioară şi va juca cu neo-zeelandeza Marina Erakovici, cele două nefiind adversare până acum. Halep ar putea să o întâlnească în sferturile de finală pe Safarova, iar apoi într-o eventuală semifinală pe Kvitova.

US Open 2015: Ţiriac, despre Halep

Fostul tenismen Ion Ţiriac spune că Simona Halep ar putea atinge vârful de formă la US Open 2015, mai ales că a jucat două finale consecutiv, deşi a avut o pauză de două luni. “Două săptămâni sunt foarte lungi. La Simona Halep mai e şi o treabă emoţională. Ea, din păcate e româncă, şi din fericire e tot româncă, pentru că atâta talent are românca asta încât francezii de la început au spus că e româncă”, a spus Ţiriac.

Apoi, a continuat: “Nu de la mine, de la Năstase, că el a avut abilitatea asta. La băieţi aş spune că ăla care consumă în prima săptămână mai puţină benzină acolo se duce, dar la fete sunt aceleaşi 3,4,5 şi Simona face parte dintre ele. Deci are o şansă. Dacă ea nu a jucat două luni şi a ajuns în două finale, una după alta, înseamnă că acum, după săptămâna asta, poate ajunge la top de formă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net