Următorul turneu al Simonei Halep e peste o lună!

Ultima actualizare:

    Următorul turneu al Simonei Halep e în America
Următorul turneu al Simonei Halep e în America

Clasată pe locul trei în lume, tenismena noastră şi-a luat o vacanţă de vară prelungită, ţinând cont şi de eliminarea prematură de la Wimbledon. Următorul turneu al Simonei Halep va fi abia la jumătatea lunii august, în Statele Unite, la Cincinnati.

În aceste zile, în România se desfăşoară BRD Bucharest Open 2015, dar Simona Halep a decis să nu-şi apere trofeul cucerit în urmă cu un an. Astfel, multă lume se întreabă care va fi următorul turneu al Simonei Halep.

Următorul turneu al Simonei Halep: românca fuge de Canada!

După Roland Garros şi Wimbledon, majoritatea jucătoarelor de top beneficiază de o scurtă pauză competiţională, în următoarele patru săptămâni fiind programate turnee de mică importanţă, din categoria WTA International, dotate cu premii de 250.000 de dolari. În mod normal, următorul turneu al Simonei Halep ar fi trebuit să fie cel de la Toronto din categoria WTA Premier 5, din perioada 10-16 august.

Organizatorii canadieni au anunţat recent lista de start, mândrindu-se cu faptul că pe tabloul principal s-au înscris 38 din primele 40 de tenismene ale lumii. Ei bine, cine lipseşte? Chinezoaica Shuai Peng (accidentată) şi Simona Halep, fără un motiv întemeiat. Se pare că sportivei noastre nu-i prieşte Canada, ea refuzând în această primăvară convocarea la naţionala de Fed Cup care le-a învins pe canadience la ele acasă. Aşadar, următorul turneu al Simonei Halep nu va fi la Toronto, ci o săptămână mai târziu, în Statele Unite.

Următorul turneu al Simonei Halep e la Cincinnati

Luând decizia de a nu participa la Toronto, Simona Halep va avea la dispoziţie doar două competiţii pentru a pregăti turneul de Mare Şlem US Open, programat la New York începând din 31 august. Următorul turneu al Simonei Halep va fi cu siguranţă cel de la Cincinnati (17-23 august), acolo unde a participat şi anul trecut. În 2014, Simona Halep a fost cap de serie numărul 1, dar a pierdut chiar în primul său meci, din turul doi, contra slovacei Rybarikova.

Apoi, în funcţie de rezultatul de la Cincinnati, Simona Halep se va concentra sau nu pentru turneul de la New Haven, programat în săptămâna premergătoare Openului american. Simona Halep este o fostă câştigătoare la New Haven, unde s-a impus în 2013, în perioada în care explodase în circuitul feminin. În concluzie, vom avea de aşteptat până la următorul turneu al Simonei Halep, care se bucură acum de vacanţa de vară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net