Unul dintre cei mai mari tenismeni, acuzat că a violat două minore! Una avea doar 12 ani

Ultima actualizare:

    Bob Hewitt a fost multiplu campionFOTO: Tennisworldusa.org
Bob Hewitt a fost multiplu campionFOTO: Tennisworldusa.org

Fosta glorie a tenisului mondial, Bob Hewitt a pledat nevinovat la toate cele trei acuzaţii, două de viol şi una de agresiune sexuală, asupra unor minore.

Legendarul tenismen australian Bob Hewitt a câştigat 14 turnee de Grand Slam în cariera sa, la dublu şi la dublu mixt, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători de dublu din istoria tenisului. El s-a impus în toate cele 4 turnee majore (Australian Open, Roland Garros, Wimbledon şi US Open) şi a câştigat şi Turneul Campionilor, performanţe ce datează din anii 70. De Bob Hewitt se leagă şi singurul triumf al Africii de Sud în Cupa Davis.

După ce s-a lăsat de tenis, el ar fi violat două fete minore (1981 şi 1982) şi ar fi agresat sexual o alta (1994). Adus în faţa unui juriu din Johannnesburg, Bob Hewitt, care are acum 75 de ani, a pledat nevinovat la toate acuzaţiile care i s-au adus. În acuzarea sa, cea mai importantă voce e cea a Theressei Talken. Ea avea 12 ani în 1981, când Hewitt ar fi violat-o prima oară. Theressa, care acum are 47 de ani, a venit din Noua Zeelandă pentru a depune mărturie împotriva lui. În 1981, ea lua lecţii de tenis de la Hewitt şi spune că ar fi fost violată de două ori, la vârstele de 12 şi 13 ani. Fostul tenismen a spus în declaraţia sa că „Am tratat-o ca pe fiica mea pe Theressa, am avut o relaţie apropiată, dar nu am violat-o. Indiferent de ce se va întampla în acest caz, eu nu îmi voi reveni niciodată după aceste acuzaţii"

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net