UFC 254: Khabib, favorit clar în meciul anului contra lui Gaethje

Ultima actualizare:

Marele eveniment ce marchează revenirea în ring a campionului la categoria pană, Khabib Nurmagomedov (28 de lupte, 28 de victorii, 8 prin knockout, 10 prin strangulare, 10 prin decizie), într-o dispută cu campionul interimar Justin Gaethje (24 de meciuri, 22 de victorii, 19 prin KO, una prin ștrangulare și două prin decizie), pentru unificarea centurilor, va avea loc în Emiratele Arabe Unite, la Abu Dhabi.

Deși nu s-a mai luptat de mai bine de un an de zile, rusul Khabib Nurmagomedov are o cotă de doar 1.30 la pariuri, în timp ce adversarul său are o cotă de 3.60, iar în jurul acestui eveniment casele de pariuri online selectate de Cote-Pariuri oferă bonusuri între 300 și 555 RON pentru clienții noi.Până și Cristiano Ronaldo pariază pe victoria lui Khabib: "Desigur, desigur! Fratele meu urmează să câștige!", a transmis superstarul celor de la Juventus, într-o sesiune video pe Instagram.

În cadrul unui interviu acordat pentru ESPN, campionul rus și-a dezvăluit strategia sa pentru acest meci. Cel poreclit "Uliul" vrea să-l ștranguleze pe Gaethje și speră să termine partida înainte de termen, dar spune că este pregătit să se lupte 5 reprize, dacă va fi cazul.

În viitor, campionul rus și-ar dori un meci cu legendarul Georges St-Pierre, fost campion UFC în două rânduri, actualmente retras, pentru ca după o eventuală victorie să poate fi considerat cel mai bun luptător din istorie. Campionul neînvins în 28 de meciuri nu dorește să-i acorde revanșa lui Conor McGregor sau Dustin Poirier, în fața cărora spune că nu mai are nimic de dovedit."Am terminat cu ei, cu amândoi, într-o poziție dominantă, la finalul unei lupte pe care am dominat-o. Nu mă mai interesează acești tipi, pentru că am nevoie de ceva sânge nou, energie nouă, precum Justin Gaethje – care mi-a produs o nouă motivație. El este un adversar adevărat, e campion interimar și este un tip foarte dur.Dacă mă gândesc la Dustin și Conor, ei nu-mi oferă energie bună, nu-mi oferă motivație. Să lupt, pentru ce? Pentru palmares? Deja i-am pus pe cei doi pe biroul meu, deja i-am bătut, totul s-a terminat.În schimb, mă entuziasmează un eventual meci contra lui Georges St-Pierre. Nu știu dacă vrea să lupte contra mea sau nu, dacă poate să piardă greutate pentru a lupta la categoria mea, dar acest meci mă entuziasmează, cu adevărat," a declarat Khabib pentru ESPN.

Justin Gaethje, care este de o vârstă cu campionul rus, vine în acest meci după 4 victorii consecutive obținute înainte de termen. Ultima sa partidă a fost victoria în fața fostului campion interimar UFC Tony Ferguson, pe care l-a făcut KO cu doar 80 de secunde înainte de finalul rundei a 5-a. De altfel, numai două dintre cele 24 de meciuri ale sale în UFC s-au încheiat prin decizie.Chiar dacă șansele nu par să fie de partea sa, luptătorul american s-a arătat extrem de încrezător în potențialul său și speră să producă surpriza."24 octombrie va fi șansa mea de a-mi croi destinul. Voi pune în practică tot ce am lucrat și prin ce am trecut de-a lungul anilor. Vă promit că voi reprezenta cu brio familia și țara mea!", a spus Gaethje prin intermediul rețelelor de socializare.Iubitorii artelor marțiale din România nu trebuie să plătească în sistem Pay-Per-View pentru a vedea cele mai tari dispute din MMA, întrucât toate meciurile din main card-ul galei UFC 254 și main event-ul Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje vor fi difuzate în direct pe Look Sport 3, sâmbătă, 24 octombrie, începând de la ora 21:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net