Final Four Gyor vs CSM / Toți sunt cu ochii pe Cristina Neagu

Ultima actualizare:

    Cristina Neagu, în acțiune în fața semicercului adversFoto: Marian Burlacu
Cristina Neagu, în acțiune în fața semicercului adversFoto: Marian Burlacu

Click! vă prezintă 3 atuuri ale echipei feminine de handbal CSM București în disputa de astăzi (ora 16.15) cu Gyor, din Final Four-ul Ligii Campionilor de la Budapesta

Pătrunse în ”Careul de ași” pentru al treilea an la rând, ”tigroaicele” n-au o misiune ușoară în tentativa lor de a recuceri trofeul. În semifinale, ele vor înfrunta deținătoarea titlului, care, deși are câteva jucătoare accidentate, nu se va preda fără luptă. Contra lui Gyor, CSM București are (cel puțin) 3 atuuri pentru a ieși învingătoare:1. Cristina Neagu rămâne greu de oprit. Fără îndoială că, într-o zi fastă, bucureșteanca de 29 de ani este capabilă să facă diferența de una singură. Iar atunci când se înțelege din priviri cu Isabelle Gulden eficiența în atac a formației noastre crește considerabil. De altfel, cele două jucătoare au marcat, împreună, 160 de goluri în această ediție a competiției. Pentru Cristina, pe lângă obiectivul echipei, disputa cu Gyor are și implicații în plan personal, ea nereușind să câștige vreodată în Final Four în fața acestei formații. Cum toți ochii vor fi pe ea, Neagu trebuie să se elibereze de presiunea momentului. Ceea ce pentru o jucătoare cu experiența și valoarea sa nu e greu de făcut.   2. Jelena Grubisic și Paula Ungureanu pot ”închide” poarta. Specialiștii handbalului spun că diferența în acest sport o face apărarea. Iar în plan defensiv, CSM-ul s-a confruntat cu probleme în această ediție a Ligii Campionilor, având și cele mai multe goluri încasate dintre toate cele patru participante la turneul final. Această slabiciune poate fi atenuată sau chiar anulată de evoluția portarilor Jelena Grubisic și Paula Ungureanu, care, în timp, au reușit numeroase parade de efect și intervenții salvatoare.  3. Antrenorul Per Johansson a resuscitat grupul. Și la mijlocul acestui an competițional, CSM București a operat schimbări în staff-ul tehnic. Așa cum a făcut-o și în 2016, și în 2017. Iar aducerea suedezului, la sfârșitul lui martie, a dinamizat jocul campioanei României. Noul antrenor a venit cu alte idei, obligând jucătoarele să se adapteze din mers. Ceea ce n-a fost chiar simplu, timpul fiind scurt. Cu toate acestea, Cristina Neagu a declarat că ”toată lumea e conștientă  de importanţa meciurilor din Final Four. Suntem mult mai unite. Comunicăm mult mai mult la antrenamente. Am vizionat Gyor-ul. Știm absolut totul despre adversar şi ne-am pregătit cât se poate de bine''. 

Final Four 2018 – ProgramAstăzi (sâmbătă, 12 mai) – SemifinaleOra 16.15: CSM București – Gyor Audi Eto KC (Ungaria)Ora 19.00: Rostov pe Don (Rusia) – HC Vardar (Macedonia)Mâine (duminică, 13 mai)Meci pentru ”bronz”Ora 16.15: învinsele din semifinaleFinalaOra 19.00: Învingătoarele din semifinaleToate meciurile sunt transmise în direct de Digi Sport și Telekom Sport.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net