"Tigrii" se luptă pentru calificarea în semifinalele Ligii Zimbrilor

Ultima actualizare:

    Handbaliștii de la CSM joacă meciul decisiv cu Timișoar
Handbaliștii de la CSM joacă meciul decisiv cu Timișoar

Handbaliștii echipei din Capitală joacă mâine meciul decisiv pentru semifinalele ”Ligii Zimbrilor”, cu SCM Poli Timișoara, dar nu concep să nu ajungă în careul de ași. Sportivii lui Paulo Pereira sunt impulsionați și de faptul că echipa de fete a cucerit deja matematic titlul, înainte de finalul sezonului.

CSM București își dorește să dețină supremația în handbalul intern. După ce fetele s-au impus în ”Liga Florilor”, colegii lor vor să le urmeze exemplul și să cucerească și ei titlul. Ar fi primul din istorie pentru ”tigrii”. Dar, până acolo, băieții portughezului Paulo Pereira au de trecut de SCM Politehnica Timișoara, iar scorul întâlnirii cu bănățenii este egal, 1-1. Partida sezonului pentru ”tigrii” are loc la Sala Rapid, cu începere de la ora 16.00, iar intrarea este liberă. 

Precedentele două dispute din play-off cu timișorenii au fost extrem de încrâncenate și disputate. Primul meci, jucat la București, s-a terminat cu victoria oaspeților, după loviturile de la șapte metri (în timpul regulamentar scorul fiind egal). A urmat confruntarea din Banat, unde CSM s-a impus la un singur gol,  18-19. Acum, ”tigrii” se gândesc doar la victorie și la revanșă.


    Sportivii de la CSM se gândesc doar la titlul de campioni
Sportivii de la CSM se gândesc doar la titlul de campioni

”A fost o săptămână normală, am  muncit tare, vrem să ne luăm revanșa pentru că am pierdut primul meci acasă. Încercăm să facem la antrenamente tot ce ne stă în putință pentru a ieși totul perfect la meci.Va fi un joc pe muchie de cuțit, trebuie să ne concentrăm mai mult pe final, încât să nu mai avem probleme ca la primul meci acasă. Nu ne dorim prelungiri, există posibilitatea asta, dar vrem să terminăm învingători în timpul regulamentar. În vestiar vorbim doar de titlu, vrem primul titlu din istoria clubului. Este singurul lucru la care ne gândim” – Vlad Rotaru, pivot CSM București.

”Trebuie să ne luăm revanșa în fața suporterilor. Sunt sigur că ne calificăm mai departe. De la începutul campionatulu ne stă gândul doar la titlu și suntem încrezători că-l putem obține. Vom avea cu Timișoara un meci greu, crâncen, dar sper să nu le mai dăm atâtea emoții fanilor și să câștigăm în timpul regulamentar” – Robert Militaru, inter stânga CSM București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net