Tiger Woods caută «gaura» cu o amantă - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Parodie. Celebrul sportiv american a ajuns de râsul conaționalilor care l-au luat în bășcălie de când s-a aflat că și-a înșelat nevasta cu mai multe amante.

Citește și

Tiger Woods, părăsit de soţie

Tiger Woods a avut 5 amante!

Uite cine l-a fugărit cu crosa de golf, pe Tiger Woods FOTO

Combinație de sex cu golf. Într-un filmuleț postat pe internet, o sosie a lui Tiger Woods se regăsește într-un dormitor alături de o femeie pregătită de acțiune. În schimb, marele jucător de golf este în căutarea "găurii" care să-i aducă înscrierea la capitolul puncte.

Tacticos, Tiger măsoară distanța și unghiul din ochi. Se concentrează, se apropie de zona de lansare și măsoară viteza vântului cu degetul. Își așează picioarele și în cele din urmă marchează cu multă emoție. Extaz, "gaura" a fost nimerită dintr-o lovitură. Tiger se dezlănțuie, în timp ce dama de companie se arată total nesatisfăcută de reușita sportivului.

Vezi aici filmulețul cu parodia

”Tiger Woods la gaură”

Un joc nou cu Tiger Woods

Problemele conjugale ale lui Tiger Woods i-au inspirat pe creatorii de jocuri online, care au lansat "Tiger Hunting", în care sportivul este urmărit de soţia sa, care îl ameninţă cu o crosă de golf.

În jocul de animaţie disponibil pe site-ul Break.com, jucătorul se regăseşte în pielea lui Tiger Woods, la volanul unei maşini şi în compania unei femei a cărei identitate nu este cunoscută, într-o cursă în care trebuie să evite obstacolele de pe şosea, cum ar fi hidranţii de incendiu şi copacii.

Scopul ultim al jocului este ca jucătorul să nu fie prins de soţia lui Woods, fostul manechin suedez Elin Nordegren, şi bătut cu crosa de golf.

Jocul "Tiger Hunting" a fost jucat AICI, până joi, de peste un milion de ori.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net