Tiger rămâne cel mai bogat sportiv

Citeste tot despre: 

Cu o imagine serios şifonată, după ce presa de scandal a scos la iveală zecile de aventuri extraconjugale cu dame de companie şi starlete porno, Tiger Woods continuă să rămănâ pentru al şaptelea an consecutiv cel mai bine plătit sportiv al planetei.

Părăsit de o mare parte din sponsori şi cu 10 la sută mai sărac faţă de anul precedent, Woods a reuşit să adune la final suma de 90,5 milioane de dolari!

70 de milioane îi vin din publicitate. Acum doi ani, Woods încasa 128 de milioane!

Situaţia lui Tiger nu este însă aşa roz cum pare. El va fi nevoit se pare să îi dea 750 de milioane de dolari soţiei sale, Elin Nordegren, pentru ca aceasta să nu divulge mass-mediei amănunte picante din căsnicia lor zbuciumată.

În acest context, americanul ar rămâne cu doar câteva sute de milioane de dolari în cont. Salvarea lui Woods ar putea veni de la o firmă de pariuri, care i-a oferit recent un contract de sponsorizare de 100 de milioane de dolari.

Şi aşa, cu cele 90 de milioane câştigate în 2010, Tiger e la mare distanţă de urmăritori. Liderul ultimilor doi ani pe plan internaţional (fără americani), fotbalistul englez David Beckham, a fost detronat de fostul lider ATP, elveţianul Federer, dar şi de un alt jucător de fotbal, starul Barcelonei, argentinianul Messi.

Singura femeie în acest top este rusoaica Maria Şarapova (locul 20), care a câştigat "doar" 19.923.619 $ în acest an.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1