Tiger, dezbrăcat de Vanity Fair

Ultima actualizare:

    Tiger Woods pe coperta Vanity Fair
Tiger Woods pe coperta Vanity Fair

După ce ani de zile a fost întruchiparea perfecţiunii, atât în sport cât mai ales în viaţa de zi cu zi, Tiger Woods şi-a arătat, odată cu scandalul de infidelitate, cealaltă faţă. Revista americană Vanity Fair nu a ratat ocazia pentru o nouă copertă de senzaţie, realizată de faimosul fotograf Anne Leibovitz, în care Tiger Woods apare la bustul gol, încordându-şi muşchii într-o postură de macho.

Deşi se potrivesc perfect cu momentul actual, fotografiile au fost realizate acum patru ani, însă ele au fost publicate, în premieră, abia acum. Ele sunt destinate parcă să arate adevărata faţă a lui Tiger, zugrăvit de către cei de la Vanity Fair un „dependent de sex" care şi-a construit un adevărat „harem" pe care îl plătea cu zeci de mii de dolari pentru a păstra tăcerea. Sunt dezvăluite aspecte mai puţin cunoscute ale comportamentului său, printre care obişnuinţa de a flirta cu hostessele, prin bancuri porcoase. Preferatul său: îşi freca călcâiele între ele şi apoi întreba femeile, ce este acesta? Răspunsul: Un negru care îşi scoate prezervativul.

Comportamentul „uman" al lui Tiger a fost însă bine ascuns de către compania care se ocupa de imaginea sa, pentru ca acesta să poată obţine sute de milioane de dolari din contractele de publicitate. Acum însă, acesta pierde sponsor după sponsor, şi ar putea sărăci în 2010 cu cel puţin 500 de milioane de euro, inlcuzând aici şi apropiatul divorţ de soţia sa, Elin.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net