Tiger are o nouă iubită

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După 16 luni de la incidentul care i-a distrus mariajul şi cariera, Tiger Woods, 35 de ani, are o nouă relaţie stabilă. Jucătorul de golf se întâlneşte cu Alyse Lahti Johnston, o studentă de 22 de ani, al cărei tată vitreg este preşedintele clubului Glasgow Rangers.

Trecut printr-un divorţ îndelung mediatizat, cu o carieră care deocamdată e departe de a fi repusă pe picioare, Tiger Woods pare a fi din nou îndrăgostit.

Presa americană vuieşte după ce jucătorul de golf, 35 de ani, ar fi fost văzut pe iahtul său, săptămâna trecută, cu Alyse Lahti Johnston, la Palm Beach, Florida.

Cei doi se cunosc de foarte mult timp şi se întâlnesc des, aşa cum a confirmat şi tatăl vitreg al fetei, Alastair Johnston, preşedintele clubului Glasgow Rangers şi director la IMG, care se ocupă de afacerile lui Woods.

Acesta neagă că cei doi ar fi împreună. "Tiger a fost vecinul meu 15 ani şi Alyse îl cunoaşte de mică. Ei fac parte din acelaşi grup de prieteni, fac împreună sport, mănâncă împreună, petrec timp împreună, dar nu sunt un cuplu", a declarat Johnston.

Informaţii apărute în mai multe publicaţii de peste ocean indică însă o relaţie mult mai serioasă. Tiger şi Alyse ar fi petrecut pe iaht alături de un alt cuplu şi păreau foarte apropiaţi. Noua prietenă a lui Tiger este încă studentă, la Northwood University, care are un campus foarte aproape de locuinţa de 60 de milioane de dolari a golferului.

Divorţ de 100 de milioane de dolari

Tiger Woods a divorţat de Elin Nordegren în august 2010, la nici un an de la debutul scandalului care scos la iveală multiplele relaţii extraconjugale ale sportivului.

Elin a primit atunci 100 de milioane de dolari, potrivit unui contract prenupţial semnat în 2006, precum şi custodia copiilor. Tiger îşi poate vizita copiii sau îi poate lua cu el, însă nu are voie să aducă în preajma lor o altă femeie, decât dacă va fi căsătorit cu aceasta.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net