Tecău și Rojer revin în TOP10! S-au calificat și la Turneul Campionilor

tecau.jpg

Horia Tecău şi olandezul Rojer
Citeste tot despre: 

Tenismenii Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor reveni în Top 10 în clasamentul ATP care va fi dat publicităţii luni, după ce au câştigat proba masculină de dublu de la US Open. Acest succes îi califică la Turneul Campionilor, finala sezonului, la care vor participa cele mai bune opt echipe de dublu

Eliminaţi anul trecut în optimi la Flushing Meadows, Tecău şi Rojer, foşti lideri mondiali ai probei, au acumulat în acest an câte 1.820 de puncte, care îi vor propulsa de pe locurile 27 şi 28 pe poziţiile 10, respectiv 9.

În clasamentul Race, care ţine cont doar de rezultatele echipelor din acest an, românul şi olandezul vor urca de pe locul 8 pe locul 3, cu 4.575 de puncte. În acest moment, limita de participare la Turneul Campionilor este de 3.755 de puncte, şase echipe fiind deasupra "liniei".

Au mai obţinut calificarea la finala sezonului Lukask Kubot/Marcelo Melo (Polonia/Brazilia), Henri Kontinen/John Peers (Finlanda/Australia), Bob Bryan/Mike Bryan (SUA), Nicolas Mahut/Pierre Hugues Herbert (Franţa) şi Bruno Soares/Jamie Murray (Brazilia/Marea Britanie).

Pentru Tecău, aceasta va fi a cincea participare la Turneul Campionilor, a treia cu Jean-Julien Rojer (celelalte cu suedezul Robert Lindstedt). Ei au câştigat ediţia din 2015 a prestigiosului turneu găzduit de O2 Arena din Londra, însă anul trecut nu au obţinut calificarea. În 2017, competiţia va avea loc între 12 şi 19 noiembrie.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 12, a câştigat, vineri, proba de dublu din cadrul turneului US Open, impunându-se cu scorul de 6-4, 6-3 în finala cu spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez, favoriţi 11.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1