Tecău despre președintele Iohannis:” Sperăm să vină și în continuare să susțină tenisul românesc”!

Ultima actualizare:
Klaus şi Carmen Iohannis sunt căsătoriţi de 25 de ani
Klaus şi Carmen Iohannis sunt căsătoriţi de 25 de ani

Tenismanul Horia Tecău a declarat că a fost o onoare pentru el că preşedintele Klaus Iohannis a asistat la meciul de dublu de ieri din cadrul întâlnirii de Cupa Davis cu Israel, de la Sibiu, şi şi-a exprimat speranţa că şeful statului va susţine în continuare tenisul românesc

"Nu am mai avut niciodată această onoare, de a juca cu domnul preşedinte în tribună. Ne-am bucurat că am avut suportul dânsului, știu că nu este prezent tot timpul la evenimente sportive. A însemnat mult pentru noi. Sperăm să vină și în continuare să susțină tenisul românesc. Avem nevoie de orice ajutor pe care îl putem primi. Cred că putem face eforturi în infrastructura tenisului, să avem mai multe condiții ca să îi antrenăm pe acești copii, care vin într-un număr foarte mare în ziua de azi la tenis", a spus Tecău.

Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au asistat, sâmbătă, la meciul de dublu dintre România şi Israel din cadrul Cupei Davis, în care perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins, cu scorul 6-3, 6-4, 6-4, cuplul Bar Tzuf Botzer/Edan Leshem. În urma acestui rezultat, echipa României a obţinut calificarea în turul doi al Grupei I a Cupei Davis, Zona Euro-africană.

Şeful statului a urmărit întâlnirea cu atenţie, a aplaudat, iar în pauzele dintre seturi s-a fotografiat cu persoane din public, în special copii, şi a dat autografe pe mingi. La finalul meciului, şeful statului a salutat echipa României aflată pe teren.


    Klaus şi Carmen Iohannis sunt căsătoriţi de 25 de anifoto: Reuters
Klaus şi Carmen Iohannis sunt căsătoriţi de 25 de anifoto: Reuters

"Foarte bun meciul", le-a declarat Klaus Iohannis jurnaliştilor, la ieşirea din sală, adăugând că le-a transmis felicitări jucătorilor.

La începutul lunii februarie, şeful statului a asistat, la Galaţi, la meciul Simonei Halep împotriva sportivei spaniole Silvia Soler-Espinosa, din primul tur al Grupei Mondiale II a Fed Cup.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net