Tatăl gimnastei prostituate, devastat de când a auzit că fiica lui e «curvă» în Germania! Vrea să păresească ţara de ruşine - VIDEO

Ultima actualizare:

    Floarea Leonida
Floarea Leonida

Incredibil! O fostă vicecampioană europeană şi mondială la gimnastică a ajuns să se prostitueze în Germania. Floarea Leonida (25 de ani), colegă de generaţie cu campioanele olimpice Cătălina Ponor sau Monica Roşu, este curvă de lux în Germania!

Leonida, componentă a echipei care a cucerit medalia de argint la Campionatele Mondiale din 2003, apare în fotografii sexy pe site-ul unui bordel de lux din Germania.

Fosta gimnastă, care se prezintă sub numele de scenă Ina, îşi îmbie clienţii cu imagini provocatoare: în sânii goi la plajă, fără lenjerie, pentru a i se putea „studia" şi posteriorul, sau complet goală, lângă un şemineu.

Acesta este site-ul bordelului de lux unde prestează fosta gimnastă

simeon stalpnicul png

Fata câştigă între 200 şi 500 de euro pentru o „prestaţie", mai ales că se pare că este expertă în „fetişul cu picioare", „ejacularea pe corp" sau „masturbarea", servicii cerute des de clienţi.

Vestea a şocat. Toată lumea ştia că Floarea - o fostă gimnastă talentată, provenită dintr-o familie nevoiaşă - lucra în Germania, dar ca antrenoare de fitness, un loc de muncă pe care şi-l găsise singură în urmă cu câţiva ani.

Pe o pagină de Internet din Germania, Floarea îşi prezintă farmecele

simeon stalpnicul png

„Este trist ce se întâmplă. Este alegerea ei şi nu este nici prima şi nici ultima gimnastă din lume care face aşa ceva.

Cred că doar partea financiară a făcut-o să aleagă o asemenea cale, pentru că o femeie care se prostituează nu este chiar de casă.

Era o fată OK, nu am avut probleme cu ea cât timp am fost colege de cameră la lotul naţional.

Oricum, la 15-16 ani, fiecare e rebel în felul său, deci nu pot spune că ieşea din tipare. E ciudat, totuşi", ne-a povestit, în exclusivitate, Monica Roşu, fostă colegă de cameră la lotul naţional cu Floarea Leonida.

simeon stalpnicul png

La fel de uimit s-a arătat şi Adrian Stoica, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică.

El ne-a spus că Leonida nu a plecat la muncă în Germania prin intermediul federaţiei.

„E majoră, e vaccinată, e treaba ei ce face. Asta este este viaţa. Ce să facem acum?", a afirmat oficialul federal, care se afla ieri în China.

Tatăl fostei gimnaste a rămas înmărmurit când a văzut fotografiile cu fiica lui dezbrăcată, dar mai ales când a aflat că fiica lui practică prostituţia în Germania.

simeon stalpnicul png

"De unde aveţi voi poze d-astea cu ea? Cum să lucreze la bordel când ea a terminat...Noi nu mai ştim nimic de ea. A fost acum o lună în ţară, a stat vreo două săptămâni şi după aceea a plecat. Ea zicea că e antrenoare acolo. Abia aştept să vorbesc cu ea, nu am avut probleme cu ea. Nu cred că e adevărat.

Aşa ceva nu e de înţeles. O să vorbeasc eu de telefon. Eram mândru de ea, dar acum mă simt bolnav. Nu ştiu cum a ajuns ea în Germania, ne-a zis că şi-a găsit de muncă acolo. Nu aveam ce să îi facem, avea 22 de ani când a plecat, nu puteam să nu o las. Dacă e adevărat, o să ne mutăm de aici, cred că o sa plecăm la fratele meu în Canada. Stau de 36 de ani în aici, nu o să stau să mă fac de ruşine. Nu cred că a forţat-o cineva, e mare, doar nu a luat-o cinvea cu japca", le-a declarat Gheorge Leonida, tatăl Floarei, reporterilor emisiunii "Happy Hour" (Pro tv).

Rebelă din fire, Floarea Leonida a mai fost implicată în 2005, pe când avea 18 ani, într-un scandal.

Aceasta a fugit din hotel într-un club de noapte, împreună cu Cătalina Ponor şi Alexandra Eremia, pentru a merge la majoratul unui gimnast.

Imediat după aceea, lotul naţional de gimnastică a fost desfiinţat.

Chiar şi aşa, ea a revenit în echipa naţională, cu care a reuşit să urce pe treapta a doua la Campionatele Europene din 2006.

Marea suferinţă a carierei Floarei Leonida o constituie, însă, ratarea participării la Jocurile Olimpice de la Atena, din 2004, acolo unde o accidentare a scos-o din echipa care avea să cucerească aurul.

Au luptat atunci pentru tricolor Cătălina Ponor, Silvia Stroescu, Oana Ban, Daniela Sofronie, Monica Roşu şi Alexandra Eremia.

Floarea Leonida

- Născută la 13 ianuarie 1987

- A început gimnastica la 3 ani

simeon stalpnicul png

- La Mondialele de seniori din 2003 a câştigat medalia de argint cu echipa

- La Campionatele Europene de juniori din 2002 a câştigat aurul la bârnă, şi argintul la sol, individual compus şi pe echipe

- La Europenele de seniori din 2006 a câştigat medalia de argint cu echipa.

Playboy şi filmuleţe sexy pentru fostele gimnaste

După ce şi-au încheiat carierele, unele dintre gimnastele noastre au acceptat tot felul de propuneri pentru a face rost de bani.

Corina Ungureanu a pozat în Playboy

simeon stalpnicul png

În 2000, Corina Ungureanu, campioană mondială şi europeană cu echipa României, se dezbrăca pentru ediţia română a revistei „Playboy", declanşând un scandal monstru.

Peste puţin timp, în paginile celebrei reviste a apărut şi Vanda Hădărean.

Vanda Hădărean şi-a etalat totul în Playboy

simeon stalpnicul png

Dar cel mai mare scandal a avut loc în 2002. Corina Ungureanu, Claudia Presecan şi Lavinia Miloşovici au şocat când au filmat goale în sala de gimnastică.

De la stânga la dreapta: Lavinia Miloşovici, Corina Ungureanu şi Claudia Presecan

simeon stalpnicul png

Mai mult, ele s-au lăsat fotografiate în poziţii indecente şi pentru revista „Shukan Gendai". Pentru „prestaţia" lor, fetele au primit câte 40.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net